Glazura polewa lustrzana BIAŁA CZEKOLADA 1kg Saracino
Glazura polewa lustrzana firmy Saracino BIAŁA CZEKOLADA 1 kg
Glazura umożliwia uzyskanie na tortach czy deserach efektu pięknej, błyszczącej, lustrzanej polewy o smaku białej czekolady.
Sposób użycia:
- Glazurę wystarczy podgrzać do temperatuty około 35/40 st.
- Polać schłodzony tort lub inny wypiek, deser następnie włożyć do zamrażarki na kilka minut.
Skład: syrop glukozowy, sacharoza, MLEKO pełne - słodzone i zagęszczone, masło kakaowe, zagęszczacze: agar-agar (E406), pektyna (440), skrobia modyfikowana( SOJA), barwnik dwutlenek tytanu (E170), substancja konserwująca: sorbinian potasu (E202), kwas: kwas cytrynowy (E330), cytrynian sodu (E331), aromat.
Może zawierać śladowe ilości: JAJ i ORZECHÓW.
Bardzo prosimy o przemyślane zakupy.