GET IT FIT - Viking
NAJLEPIEJ SPOŻYĆ PRZED KOŃCEM 06.2022 r.
- Bulgur + kurczak + sos musztardowy
Najwyższej jakości soczyste kawałki kurczaka z kaszą bulgur w wyrazistym sosie musztardowym.
Doskonały w smaku wysokobiałkowy posiłek dedykowany osobom aktywnym.
Get it Fit to funkcjonalne dania dla osób aktywnych i sportowców. Wyraziste receptury inspirowane kuchniami świata połączone z charakterystycznym i nowoczesnym designem opakowania, są doskonałym uzupełnieniem aktywnego life-stylu. Zjedz po treningu, zabierz ze sobą na wyprawę lub w łatwy sposób dbaj o podaż białka w swojej diecie.
Wykorzystując najnowocześniejsze techniki przetwarzania i utrwalania produktów spożywczych stworzyliśmy innowacyjny produkt, który wyznacza kierunek rozwoju żywności specjalistycznej. Połączyliśmy najbardziej pożądane cechy żywności funkcjonalnej w jednym produkcie.
Danie serwujemy w talerzyku wytworzonym z wytrzymałego, bezpiecznego dla zdrowia materiału, odpornego na wysokie temperatury.
Dzięki temu posiłek przygotujesz w 2 minuty w kuchence mikrofalowej lub podgrzewając metodą tradycyjną. Zastosowane rozwiązanie easy-peel pozwala na łatwe usunięcie folii górnej z talerzyka.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- Wartość energetyczna (kJ/kcal): 595/142
- Tłuszcz (g): 2,5
- w tym kwasy nasycone (g): 0,4
- Węglowodany (g): 22,1
- w tym cukry (g): 2,7
- Błonnik (g): 4,7
- Białko (g): 7,7
- Sól (g): 0,97
Składniki: Kasza bulgur 46% (gluten), filet z kurczaka 20% (filet z kurczaka, sól), woda, musztarda 6,5% (woda, gorczyca, ocet winny jabłkowy, koncentrat soku jabłkowego, sól, przyprawy), marchew 2,7%, koncentrat soku jabłkowego, śmietanka 18% pasteryzowana (mleko), seler, pasternak 2,2%, olej rzepakowy, niemodyfikowana skrobia kukurydziana, ocet winny jabłkowy, sól kamienna, sos sojowy (soja, gluten), przyprawy, pietruszka 0,3%, por, aromat naturalny.
Sposób przygotowania:
- Kuchenka mikrofalowa: Nakłuj lub zdejmij folię z talerzyka i umieść w kuchence. Podgrzewaj na najwyższej mocy przez 2,5 min.
- Naczynie z wodą: Umieść zamknięty talerzyk w naczyniu z gotującą się wodą, podgrzewaj 10 min.
- Patelnia, garnek: Zawartość talerzyka podgrzewaj w naczyniu przez 10 min.
Przechowywać w suchym pomieszczeniu w temperaturze do 25 st. C, w zamkniętym opakowaniu.
Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Informacje alergiczne: wyprodukowano w zakładzie przetwarzającym gluten, laktozę, soję oraz białka jaj.
Zdjęcie produktu może odbiegać od aktualnego wyglądu. Związane jest to z coraz częstszymi zmianami wzorów przez producentów. Podobnie może być ze smakiem. Smak odżywki na zdjęciu nie jest tożsamy ze smakiem zakupionej odżywki.
Współpracujemy tylko z producentami lub bezpośrednimi dystrybutorami na Polskę. Kupując u nas masz pewność świeżości i autentyczności sprzedawanych przez nas produktów.