STAN TOWARU: POWYSTAWOWY, UŻYWANY PREZENTACYJNIE, DOKŁADNIE SPRAWDZONY PRZEZ AUTORYZOWANY SERWIS, 100 % SPRAWNY, STAN TECHNICZNY I WIZUALNY BARDZO DOBRY, POSIADA NIEWIELKIE RYSKI, DOKŁADNY STAN TOWARU ORAZ JEGO WYPOSAŻENIE ZOSTAŁ UKAZANY NA REALNYCH ZDJĘCIACH NASZEJ PONIŻEJ AUKCJI, OPAKOWANIE ORYGINALNE ZE ŚLADAMI MAGAZYNOWANIA.
CENA KATALOGOWA: 649 zł
OSTATNIE ZDJĘCIA POKAZUJĄ STAN FAKTYCZNY TOWARU.
PRODUKT OBJĘTY 12 MIESIĘCZNĄ GWR.
Szczegóły techniczne
- Marka: Weck
- Model: WAT15
- Kolor: czarny
- Wymiary produktu: 40,01 x 40,01 x 45,01 cm; 2,8 kg
- Pojemność: 29 Litry
- Moc (W): 2000 W
- Napięcie: 230 Wolty
- Materiał: Tworzywo sztuczne
- Funkcje specjalne: Programowalny
- Producent: Weck
- Numer modelu: WAT15
Zagotowanie, konserwowanie, marynowanie
Konserwowanie i "przetwory" jest często używane jako ogólne określenie. Wrzenie i budzenie określają tę samą procedurę: konserwowanie żywności w procesie "podgrzewania-próżniowy". Proces gotowania WECK lub gotowana kiełbasa od rzeźnika w słoiku działają zgodnie z tą zasadą. Pojęcie "wkładania" oznacza zazwyczaj owoce, owoce, warzywa itp., które są marynowane w occie, oleju lub alkoholu.