Pasta migdałowa FunCakes idealnie sprawdzi się jako nadzienie do tortów, ciast i ciasteczek. Składa się w 46% z migdałów.
Pastę marcepanową wymieszaj z połową ubitego jajka, chyba, że przepis stanowi inaczej.
Dlaczego warto wybrać pastę migdałową FunCakes?
✔️ Idealnie sprawdzi się do nadziewania tortów, ciast i ciasteczek.
✔️ Pasta migdałowa ma niepowtarzalny smak i zapach marcepanu.
Marka: Funcakes
Kod: F54400
PASTA MIGDAŁOWA
Składniki: 46% MIGDAŁY, cukier, woda, substancja utrzymująca wilgoć: E422, substancja zagęszczająca: E415, substancja konserwująca: E202, aromat, kwas: E330, aromat naturalny.
Może zawierać: GLUTEN, JAJA, SOJĘ i MLEKO.
Sposób użycia: Wymieszać pastę migdałową z połową ubitego jajka.
- Wartość odżywcza po przyrządzeniu: 100 g
- Energia: 1883 kJ / 450 kcal
- Tłuszcz: 24 g
- w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone: 2,5 g
- Węglowodany: 50 g
- w tym Cukry: 46 g
- Białko: 8 g
- Sól: 0,07 g
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)
Masa netto: 250 g
Najlepiej spożyć przed: patrz opakowanie.
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, unikać bezpośredniego nasłonecznienia.
Producent: Funcakes, NL.
Dystrybutor: Dr. Oetker Polska Sp. z o.o., ul. Adm. Dickmana 14/15, 80-339 Gdańsk
Zastrzeżenia prawne:
W każdym opisie produktu wyraźnie wskazujemy jego producenta. Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. nie jest producentem wszystkich produktów na tej stronie. Dokładamy wszelkich starań, aby informacje o produktach na naszej stronie były prawidłowe, jednak należy pamiętać o tym, że producenci mogą zmieniać informacje o swoich produktach. Rzeczywiste opakowanie produktu może zawierać więcej informacji niż te wskazane na tej stronie. Rekomendujemy, aby każdorazowo sprawdzić etykietę produktową na fizycznym opakowaniu. W celu uzyskania dalszych informacji zapoznaj się z naszym regulaminem.