FRYKADELKI w sosie pomidorowym
RYBY Z MAZUR
Przetwory wytworzone są według rodzinnych przepisów z miejscowych, mazurskich ryb.
Pieczone w piecu, bez dodatku mąki i tłuszczu, przez co ryby nie tracą wartości odżywczych.
Regionalny wyrób wyróżniony certyfikatem Dziedzictwo Kulinarne Warmia Mazury Powiśle.
Skład: Kotleciki rybne (leszcz filet, okoń filet, sum filet, bułka tarta, mleko, kasza manna, cukier, sól,
mieszanka przypraw [czosnek mielony, kolendra, kurkuma, liść laurowy, papryka słodka, pieprz
czarny, pietruszka liść, ziele angielskie]), sos pomidorowy (koncentrat pomidorowy, marchew
konserwowa [marchew, ocet spirytusowy, woda, cukier, sól], cebula suszona, olej rzepakowy, cukier,
sól, przyprawy, ocet spirytusowy, woda, skrobia modyfikowana, stabilizator [guma ksantanowa],
regulator kwasowości [kwas cytrynowy]).
Waga: 290 g - słoik
Wystawiamy fakturę VAT, zapraszamy do współpracy sklepy.