WAŻNE! Zamówienia wysyłamy od poniedziałku do czwartku. W piątki wysyłamy tylko produkty suche oraz oferty z pakietem smart in post paczkomat, ponieważ te dotrą w sobotę do Państwa. Zamówienia z wysyłką w dniu złożenia zamówienia należy złożyć do godziny 12.00 Nie wysyłamy produktów dzień przed świętami wolnymi od pracy, z uwagi na brak możliwości dostawy kolejnego dnia. Wszystkie zamówienia złożone w tym czasie zostaną wysłane niezwłocznie kolejnego dnia po święcie.
W miesiącach letnich polecamy dokupienie wkładu chłodzącego w zestawie torba chłodnicza + wkład ( poszukaj przycisku kup w zestawie na stronie tej aukcji, cena będzie już zawierała rabat na wkład, który w zestawie kosztuje tyle ile wynosi nasz koszt zakupu czyli 2,5 zł. Wystarczy dodać jeden zestaw przy zakupie 2 produktów świeżych. Wkładów tych można używać później do przewożenia żywności lub do innych celów. W okresie jesienno-zimowym nie dodajemy wkładów gratisowych.
Formaggio Latteria Giovane 500g
Kremowy a jednocześnie wyrazisty ser krowi. Idealny do topienia i deski serów.
SKŁAD: MELKO KROWIE PASTERYZOWANE, SÓL, PODPUSZCZKA, PROBIOTYKI.
Wartości odżywcze na 100g produktu: Energia 1606kJ/387kcal, Tłuszcze 31,0 w tym nasycone 19,0g, Węglowodany <0,5g, Białko 26,0g, Sól 1,5g.
Wszystkie nasze produkty pakowane są z należytą starannością w opakowania próżniowe, by mogli Państwo cieszyć się ich niepowtarzalnym smakiem przez długi czas.
Kraj pochodzenia: Włochy
Gramatura: Zamawiając sery lub wędliny na wagę, prosimy pamiętaj, że nie mamy możliwości idealnego ukrojenia co do grama, ponieważ nie kroimy na plasterki, tylko na całe kawałki o wybranej wadze. Dlatego gramatury poszczególnych towarów mogą różnić się od zamawianych o +/- 10%.
WAŻNE! Jeśli zamawiasz przykładowo 500g Salami i 500g Prosciutto, a okaże się że w paczce jest tylko 450g Salami, sprawdź wagę Prosciutto - będzie go 550g lub nawet 600g.
Porcje: Zastrzegamy sobie prawo do dzielenia zamówienia na porcje - może się okazać, że np. twoje zamówione 500g dotrze w dwóch kawałkach po 250g. Staramy się unikać takiego podziału, ale niekiedy jest to nie możliwe.