Rant perforowany, forma do pieczenia tarty
Zostań profesjonalnym cukiernikiem we własnym domu! Dzięki perforowanemu rantowi cukierniczemu możesz tworzyć różne wypieki.
Rant cukierniczy jest o wiele bardziej funkcjonalny w porównaniu do klasycznych blach. Nie posiada dna. Wystarczy, że położysz rant na dowolną powierzchnię i wylejesz do niego ciasto.
Taką formą upieczesz torty i ciasta, a w szczególności tartaletki ze względu na łatwość w uzyskaniu odpowiedniej kruchości wypieku. Jedyne co Cię ogranicza to Twoja wyobraźnia.
Forma regulowana do pieczenia wysokiej jakości wykonana ze stali nierdzewnej.
Ranty cukiernicze powstają na wysokiej klasy sprzęcie. Do produkcji używane są najnowsze technologie oraz sprawdzone i najlepsze pod względem jakości materiały.
✅ Wykonane ze stali nierdzewnej
✅ Atest do kontaktu z żywnościa
✅ PRODUKT POLSKI