Food Processing
Valerie C. Bellinghouse
- Autor: Valerie C. Bellinghouse
- Wydawca: Nova Science Publishers
- EAN: 9781606924143
- Liczba stron: 640
- Rodzaj oprawy: twarda
Opis produktu:
Food processing is the set of methods and techniques used to transform raw ingredients into food or to transform food into other forms for consumption by humans or animals either in the home or by the food processing industry. Food processing typically takes clean, harvested crops or slaughtered and butchered animal products and uses these to produce attractive, marketable and often long-life food products. Similar process are used to produce animal feed. Extreme examples of food processing include the delicate preparation of deadly fugu fish or preparing space food for consumption under zero gravity. This new book presents the latest research in the field from around the globe.
Informacje dodatkowe:
- Uprzejmie prosimy, aby w trakcie wypełniania formularza dostawy koniecznie podać numer telefonu komórkowego. Zamówienia bez numeru telefonu komórkowego zostaną zrealizowane, jednak mogą nie zostać poprawnie dostarczone przez firmę kurierską. Wynika to z faktu, iż firmy dostawcze wymagają podania numeru telefonu komórkowego w celu prawidłowego wykonania usługi dostarczenia przesyłki.
- Zamówienia nieopłacone w ciągu 14 dni od daty zakupu zostaną anulowane.
- Uprzejmie informujemy, że niestety nie ma możliwości odbioru osobistego licytowanego przedmiotu.
- Czas realizacji podany jest w dniach roboczych.