Flamina - tylko 1 tabletka na 30min przed sexem.
Opakowanie zawiera 4 tabletki - jest to doskonały suplement podnoszący libido, wzmacniający doznania erotyczne oraz przeżywane orgazm.
Ten suplement to niezastąpione źródło erotyzmu, każdej kobiety.
Flamina szczególnie polecana jest kobietą stosującym tabletki antykoncepcyjne, oraz kobietom które mają trudności z osiągnięciem orgazmu.
Poczuj się wspaniale.
Flamina tabletki stymulujące dla kobiet to preparat stworzony z naturalnych składników, nie ingeruje w strefę hormonalną. Specjalnie dobrany skład sprawia że staniesz się zrelaksowana, rozluźniona i bez obaw będziesz mogła cieszyć się udanym stosunkiem. Po zażyciu Flamina tabletek stymulujących dla kobiet staniesz się spokojniejsza i rozluźniona, nie musisz się o nic martwić, zadbaliśmy o wszystko, zwiększona wilgotność i lepsze ukrwienie znacznie poprawi jakość doznań, droga na szczyt już nie będzie drogą przez mękę. W pełni ciesz się orgazmem bez obaw o szczegóły. Twoje życie intymne stanie się bardziej zmysłowe i intensywne. Naukowcom naszej firmy udało się stworzyć te tabletki w oparciu o doświadczenia kobiet. Naturalne składniki stały się podstawą do tworzenia ponieważ kobiety nie boją się stosowania naturalnych preparatów, zdają sobie w pełni sprawę że ich organizmy dużo lepiej przyjmą taki suplement. Dlatego też na te tabletki nie jest wymagana recepta lekarska.
Moc natury w składzie.
Owoc pieprzowca - zawiera dużą dawkę witaminy C i E, które posiadają właściwości przeciwutleniające. Cechuje się także wysoką zawartością beta-karotenu, który korzystnie wpływa na cały organizm zapobiegając rozwojowi wolnych rodników. Dzięki niemu Twoja skóra wolniej się starzeje i dłużej zachowa młodzieńczą witalność. oprócz tego poprawia odporność, tonizuje i pozytywnie wpływa na układ krążenia.
Lucerna siewna - W medycynie ludowej od dawna wykorzystywano właściwości lecznicze lucerny, powszechnie jednak kojarzonej raczej z rośliną pastewną. Badania naukowe potwierdzają, że liście lucerny, zawierają znaczne ilości prowitaminy A, witamin B, C, D, E i K oraz soli mineralnych, potasu, żelaza, wapnia i fosforu. Lucerna siewna jest kwitnącą byliną, żyje od trzech do dwunastu lat, w zależności od odmiany i klimatu. To ozima roślina strączkowa osiągająca do 1 metra wysokości. Przypomina koniczynę z pękami małych purpurowych kwiatów.Nasiona lucerny są wykorzystywane od 1500 lat w medycynie chińskiej i indyjskiej. Obecnie w społeczeństwie Zachodu coraz popularniejsze staje się spożywanie jej kiełków. Zawierają witaminy A (51 IU/33g),C (2,7 mg/33g), B1, B2, B3, B5, B6, B9, K (ok. 10 mcg/33g). Tak niewielka ilość da aż 13% dziennego zapotrzebowania na witaminę K. Żelazo w 33 gramach kiełków to 0,3 mg (2% dziennego zapotrzebowania wg diety 2000 kalorii). Taka porcja kiełków w podobnym stopniu spełnia zapotrzebowanie organizmu na magnez, fosfor, cynk, miedź, mangan. 1,3grama w 33 gramach kiełków to łatwo przyswajalne białko. Kwasy tłuszczowe omega 3 to 57.8 mg i kwasy tłuszczowe omega 6 to 77.2 mg w 33 gramach. Aby mieć pewność, że nasze kiełki będą zdrowe i nieskażone bakteriami na przykład salmonella lub e. Coli kupujmy z pewnego źródła, bezpieczne, przebadane i certyfikowane nasiona. Gotowe kiełki koniecznie płuczmy przed spożyciem. Jeśli uprawiamy kiełki sami, to pilnujmy też, by nie było warunków do rozwoju szkodliwych pleśni.
L-arginina - Głównym działaniem argininy jest produkcja bardzo dobrze znanego związku wśród wszystkich osób ćwiczących. Mowa tutaj o tlenku azotu (NO), którego główne działanie polega na ułatwieniu transportu składników odżywczych do tkanki mięśniowej. Działanie to jest uwarunkowane poprzez rozszerzenie światła naczyń krwionośnych. Arginina jest również substratem w procesie wytwarzania nowych poliamin, które są nieodzownym elementem podczas syntezy cząsteczek białkowych w tkance mięśniowej. Dzięki tej właściwości można śmiało przypuścić, że omawiany związek przyczynia się do produkcji nowych komórek mięśniowych. Oprócz wyżej wymienionych właściwości, suplementacja l-argininą przyczynia się do następujących efektów: zwiększenie efektywności regeneracji potreningowej, współpraca w syntezie hormonu wzrostu i insuliny, stymulowanie czynności nerek, przyśpieszenie gojenia ran, detoksykacja organizmu, opóźnienie procesu starzenia.
Żeń-Szeń - Szeroki wpływ na ośrodkowy układ nerwowy - poprzez stymulację tzw. receptorów GABA w mózgu, wykazuje działanie uspokajające oraz relaksacyjne. Ponadto zwiększa stężenie acetylocholiny w tkance mózgowej, która jest przekaźnikiem informacji, pomiędzy jednostkami strukturalnymi mózgu, tzw. neuronami, przyczyniając się tym samym do poprawienia zdolności koncentracji oraz zapamiętywania. Ginsenozydy ochraniają również neurony przed negatywnym wpływem wolnych rodników (wykazują zatem działanie antyoksydacyjne).
Orzechy cola - Orzechy cola stanowiły kiedyś funkcję substancji smakowej w Coca Coli, dopóki nie zastąpiły ich substancje chemiczne. Zawierają więcej kofeiny niż kawa, lecz mniej niż guarana. Są zatem świetnym źródłem energii – działają pobudzająco, wpływają na redukcję zmęczenia i polepszenie stanu fizycznego oraz psychicznego. Orzechy cola są cennym źródłem potasu, choliny, betainy oraz teobrominy, dlatego stosowne są również w lecznictwie – pomogą przy migrenie czy gorączce.
Żeń-szeń syberyjski - czyli działające na organizm całościowo, przywracając równowagę na wszystkich poziomach. Adaptogen to wiele substancji leczniczych w jednej roślinie, wykorzystywanych zgodnie z aktualnym stanem organizmu. Adaptogeny dostarczają niezbędnych składników mobilizujących naturalne siły i mechanizmy obronne organizmu.W efekcie żeń-szeń, tak jak inne adaptogeny, potrafi obniżyć zbyt wysokie ciśnienie albo podnieść do optymalnej wysokości zbyt niskie ciśnienie, potrafi uspokoić w stanie nadmiernego pobudzenia lub pobudzić w stanach zniechęcenia czy apatii.
Buzdyganek naziemny (tribulus terrestis) - Uznaje się, że roślina: dodaje energii i witalności, podnosi poziom testosteronu, znakomicie działa jako afrodyzjak, pomaga przedłużyć długość stosunku seksualnego, podnosi poziom gęstości mięśni, zwiększa potencję oraz siłę, ma działanie moczopędne i uspokajające, a także pobudza przyrost mięśni. Poza tym tribulus terrestris prawdopodobnie reguluje ciśnienie krwi i prawidłowy poziom cholesterolu. Co więcej, buzdyganek naziemny rzekomo podnosi sprawność umysłową oraz psychiczną. Do tej pory udowodniono, że tribulus stymuluje wytwarzanie testosteronu, co sprzyja rozwojowi siły i masy mięśniowej. Ponadto pomaga spalać tkankę tłuszczową. Pobudzanie przysadki mózgowej do zwiększenia produkcji LH, czyli hormonu luteinizującego, powoduje uzyskanie większego poziomu testosteronu. W rezultacie dochodzi do zwiększonej syntezy białka Nie wdając się bardziej w biochemię, należy zaznaczyć, że buzdyganek ma bardzo mocne właściwości wzmacniające organizm. Pomaga i niweluje uczucie zmęczenia. Ma działanie pobudzające.
Muira puama (Ptychopetalum olacoides) - ze względu na cudowny wpływ na męskie libido nazywana jest “drzewem potencji”. Oprócz pozytywnego wpływu na męską potencje Muira puama stosowana jest w leczeniu schorzeń układu nerwowego. W medycynie stosuję się korzeń oraz korę, również jako jako silny afrodyzjak. Ma działanie adaptogennne, przeciwbólowe, antyoksydacyjne, przeciwirusowe, hipotensyjne (obniża ciśnienie krwi), wzmacniające pamięć, uspokajające (uspokaja nerwy), neurasteniczne (zmniejsza nerwobóle), neuroprotekcyjne (chroni komórki mózgowe).
Kofeina - Występuje nie tylko w ziarnach kawy, kakaowca, owocach guarany, liściach herbaty i ostrokrzewu paragwajskiego (yerba mate), ale też w kilkudziesięciu innych roślinach. Krótkie dni, zimno, brak słońca odbierają energię, sprawiając, że w ciągu dnia czujemy senność. Aby poprawić koncentrację i odzyskać siły, częściej sięgamy po kawę, herbatę i napoje energetyzujące. Warto dokładniej poznać ich właściwości, by wiedzieć, kiedy i w jakich ilościach najlepiej służą organizmowi.W organizmie człowieka kofeina wchłaniana jest z przewodu pokarmowego i rozprowadzana do tkanek. Pobudza ośrodkowy układ nerwowy, wpływając na wzrost koncentracji, refleksu i poprawę nastroju. Ponadto kofeina przyśpiesza czynność serca, zwiększa siłę jego skurczu i podwyższa tempo przemiany materii. Zwęża też naczynia mózgowe, dzięki czemu pomaga w łagodzeniu migreny.
Imbir - Ułatwia trawienie. Olejek zawarty w kłączu pobudza wydzielanie śliny i soku żołądkowego, działa żółciopędnie i rozkurczowo, leczy wzdęcia.Łagodzi mdłości (jest składnikiem leków przeciw chorobie lokomocyjnej), przeciwdziała wymiotom po narkozie i chemioterapii. Wzmaga apetyt. Zmniejsza agregację (zlepianie) płytek krwi, chroni więc przed tworzeniem się zakrzepów. Jest niezbędnym dodatkiem do menu osób z podwyższonym cholesterolem.Łagodzi bóle miesiączkowe. Warto też dodawać go do jedzenia, gdy tylko zauważymy pierwsze oznaki PMS. Leczy przeziębienia i przynosi ulgę chorym stawom, bo jest bogaty w substancje przeciwzapalne. Wchodzi w skład niektórych maści i plastrów rozgrzewających. Podczas masażu kilka kropli olejku imbirowego przynosi ulgę obolałym mięśniom.Leczy migreny - regularnie stosowany zmniejsza częstość i ilość ataków, łagodzi też towarzyszące im mdłości. Działa przeciw obrzękowo, bo zawarty w nim olejek eteryczny ma działanie moczopędne.Dba o jamę ustną. Ma działanie odkażające i odświeżające, pozostawia miły zapach w ustach. Leczy infekcje, pobudza wydzielanie śluzu. Warto płukać nim bolące gardło (do szklanki bardzo ciepłej wody wsypać 2 łyżeczki sproszkowanego imbiru).Zwiększa koncentrację i wydajność umysłową, bo poprawia ukrwienie mózgu. Odrobina sproszkowanego imbiru dodana do kawy, niweluje jej szkodliwe właściwości. Polepsza krążenie krwi, wspaniale rozgrzewa cały organizm. W medycynie chińskiej uchodzi za “gorący", powodujący ogień w ciele. Pobudza też organy płciowe. Tam, gdzie rośnie, czyli w tropikalnej Azji, używa się go jako afrodyzjak.
Cynk - Cynk jest mikroelementem potrzebnym do prawidłowego funkcjonowania organizmu. Jest niezbędny w syntezie białka oraz kwasów nukleinowych, kieruje kurczliwością mięśni i bierze udział w tworzeniu insuliny. Cynk umożliwia utrzymywanie optymalnego stężenia witaminy A we krwi i jej zużycia przez tkanki. Poprawia sprawność intelektualną, szczególnie u osób w podeszłym wieku. Uczestniczy w procesie mineralizacji kości i regeneracji tkanek. Wpływa korzystnie na pracę układu odpornościowego. Poza tymi właściwościami, cynk: pobudza pracę trzustki, grasicy, prostaty, uczestniczy w przemianach białek, tłuszczów i węglowodanów, jest naturalną obroną przed przeziębieniem, grypą, zapaleniem spojówek, grzybicą i innymi infekcjami, wzmacnia odporność, pomaga łagodzić objawy chorób autoimmunologicznych, poprawia sprawność intelektualną.
Wapń - Wapń znajduje się w kościach i tkankach. W kościach jest aż 99% tego makroelementu, a w tkankach zaledwie 1%. Mimo to, wapń odpowiada za wiele kluczowych funkcji w naszym organizmie. Przede wszystkim jest niezbędny do prawidłowego działania naszych komórek, bierze udział w przemianie materii oraz w procesie skurczu mięśni i krzepnięcia krwi. Ponadto, wapń zmniejsza przepuszczalność naczyń krwionośnych, co ma działanie przeciw obrzękowe, przeciwzapalne i przeciwalergiczne. Wapń to podstawowy budulec kości i zębów. Im więcej go zostanie wbudowane w kości w okresie dzieciństwa i młodości, tym większą osiągną one tzw. szczytową masę kostną, która staje się stabilna około 30. roku życia. Dlatego szczególnie w tym okresie należy spożywać wiele produktów bogatych w wapń. Po 30. roku życia aż do 50. roku życia nasza tkanka kostna jest w stanie równowagi. Później rozpoczyna się stopniowe ubywanie masy kostnej. U kobiet ten okres zaczyna się w momencie menopauzy. Prowadzi on bardzo często do osteoporozy. Warto pamiętać, że im więcej wapnia mamy w kościach, tym są one mocniejsze i trudniej się łamią.
Niacyna - Niacyna jest witaminą rozpuszczalną w wodzie. Stanowi substrat do syntezy koenzymów, niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania komórek. Witamina PP warunkuje prawidłowe funkcjonowanie układu nerwowego, uczestniczy w syntezie hormonów steroidowych (estrogeny, progesteron, testosteron, hydrokortyzol) oraz hormonów tarczycy – tyroksyny, i trzustki – insuliny. Niacyna należy do najbardziej trwałych witamin, jest bowiem mało wrażliwa na wysoką temperaturę oraz działanie tlenu i promieni UV. Głównym źródłem niacyny jest mięso, ryby, nasiona zbóż oraz roślin strączkowych, a także mleko, zielone liściaste warzywa (natka pietruszki, koperek, sałata, szpinak, szczaw). Niewielkie ilości witaminy PP znajdują się również w kawie i herbacie.
Skład szczegółowy: Zinc, Caffeine, Orchic Substancje, Boron Citrate, Cellulose, Croscarmellose Sodium, Magnesium Stearate, Modified Cellulose, Silica, Terrestris Extract, Ginger (Zingiber officinale), Cayenne (Capsicum Annom), Catuaba (Erytroxylum catuaba), American Ginseng (Panax quinquefolius), Siberian Ginseng (Eleutherococcus senticosus), Asian Ginseng (Panax ginseng), Sarsaparilla (Smilax aristolochifolia),Calcium, Muira Puama (Ptychopetalum olacoides), L-Arginine, Niacin, Cola (Cola aucuminate).
Dawkowanie i środki ostrożności: zażyć jedną tabletkę popijając wodą, 30 minut przed stosunkiem.
Przechowywać w suchym chłodnym miejscu, bez dostępu dla dzieci. Tabletki przeznaczone wyłącznie dla dorosłych, w przypadku uczulenia na jakikolwiek z zawartych składników- nie stosować.
Zawartość opakowania: 4 tabletki.