Filety z anchois z kaparami 80g.
Składniki: Anchois (Engraulis encrasicolus), olej słonecznikowy, kapary, sól
Filety z anchois w oleju słonecznikowym to idealne aperitivo lub jak kto woli, fantastyczna słona przekąska. Świetnie sprawdzą się jako dodatek do różnych dań, urozmaicą smak i nadadzą charakter potrawom.
Filety z anchois w zalewie stanowią doskonały dodatek do wielu dań, wzmacniają intensywność smaku potraw. Użyte sardele są starannie dobrane pod względem jakości. Filetowane i pakowane ręcznie. Produkt jest przygotowywany według tradycyjnych receptur, dbając o pewność źródła pochodzenia (wyłącznie Morze Śródziemnomorskie).
Produkt naturalnie pasteryzowany.
Bez sztucznych barwników i konserwantów.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Po otwarciu przechowywać w lodówce od 0 do 4 °C.
________________________________________________
Rozpoznawana we wszystkich najważniejszych miastach Włoch i Europy marka Gusto & Buon Gusto.
Pomysł narodził i rozprzestrzeniał się przez około 20 lat w sektorze typowych targów włoskich. Od słodkości po słone przekąski, wspaniałe kolorowe stoiska rozświetlają rynki w całej Europie najlepszymi produktami włoskimi.
Zapraszamy!
GustoBuonGusto