Filety śledziowe w oleju rzepakowym 170g
Filety śledziowe w oleju rzepakowym 170g
Filety śledziowe ze skórą w oleju rzepakowym. Konserwa rybna sterylizowana.
Skład
Składniki: 60% filety ze ŚLEDZIA bałtyckiego ze skórą (Clupea harengus membras, złowiono w Morzu Bałtyckim – FAO 27IIId, za pomocą włoków lub atlanctyckiego Clupea harengus, złowione w Północno - Wschodnim Atlantyku-FAO 27 za pomocą włoków; patrz nr partii), 40% olej rzepakowy, sól.
Stosowanie
Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +4° C do +25° C w suchym miejscu
Wartości odżywcze:
Wartość odżywcza w 100 g
- Wartość energetyczna: 1499 kJ/ 363 kcal
- Tłuszcz: 35 g
- Tłuszcze nasycone:3,6 g
- Węglowodany:0 g
- Cukry:0 g
- Błonnik:0 g
- Proteiny:12,0 g
- Sól:0,8 g