Filety śledziowe Kołobrzeskie 800g Fisherking
Fisherking
Opis szczegółowy
Filety śledziowe Kołobrzeskie 800g
Parametry produktuSkładniki: Marynowane filety śledziowe bez skóry 50% (filety ze śledzia atlantyckiego, woda, cukier, ocet spirytusowy, sól, substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu), olej rzepakowy 32%, cebula marynowana 16% (cebula, woda, sól, regulator kwasowości: kwas octowy), papryka konserwowa 1% (papryka czerwona, woda, ocet spirytusowy, sól, cukier, substancja słodząca: sacharyna), natka pietruszki 1%.
Gatunek ryby: Śledź
Filetowanie: Filety
Skóra: Bez skóry
Sposób przetworzenia: Marynowane
Stopień rozdrobnienia: Kawałki
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Zawartość netto: 800 g
Metoda produkcji: Złowione w morzu
Temperatura przechowywania min - max: 2 - 7 °C
Wysokość palety: 1,2 m
Liczba opakowań konsumenckich: 1 szt.
Nazwa systematyczna w języku łacińskim: Clupea harengus
Kod CN: 1604 12 99
Wymiar opakowania (SxWxG): 16 x 11,5 x 10 cm
Waga brutto: 843 g
Liczba warstw na palecie: 9 warstw (warstwa)
Waga jednostkowa brutto: 0,84 kg
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety: 9 op. zb. (DU)
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 81 op. zb. (DU)
Masa netto sztuki (po odcieku): 540 g
Stopień obrania: Bez skóry
AlergenyNasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Może zawierać
Łubin i produkty pochodne: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Może zawierać
Orzechy: Nie
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
PrzechowywanieSposób przechowywania: przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywczaZawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g): 38 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 1,8 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce: 385 kcal/100g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g): 1,8 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g): 3,5 g
Wielkość porcji: 100 g