Dbamy o Twoją prywatność
Dzięki plikom cookies i technologiom pokrewnym oraz przetwarzaniu Twoich danych, możemy zapewnić, że dopasujemy do Ciebie wyświetlane treści.Wyrażając zgodę na przechowywanie informacji na urządzeniu końcowym lub dostęp do nich i przetwarzanie danych (w tym w obszarze profilowania, analiz rynkowych i statystycznych) sprawiasz, że łatwiej będzie odnaleźć Ci w Allegro dokładnie to, czego szukasz i potrzebujesz.Administratorem Twoich danych będzie Allegro oraz niektórzy partnerzy, z którymi współpracujemy.
Ułatwienia korzystania z naszych stron, prezentowania spersonalizowanych treści i reklam oraz ich pomiaru, tworzenia statystyk, poprawy funkcjonalności strony.Zgodę wyrażasz dobrowolnie. Możesz ją w każdym momencie wycofać lub ponowić w zakładce Ustawienia plików cookies na stronie głównej. Wycofanie zgody nie wpływa na legalność uprzedniego przetwarzania.
polityka plików cookiespolityka ochrony prywatności- 6,99 zł
- Filety z makreli w sosie pomidorowym 160 G
- 15,98 zł z dostawą
- 6,99 zł
- FILETY Z MAKRELI W SOSIE POMIDOR Z CHILI 160g KING
- 16,98 zł z dostawą
- 7,20 zł
- FILETY Z MAKRELI SOS POMIDOROWY CHIPOTLE 160g KING
- 16,19 zł z dostawą
Filet makreli w sosie pomidorowym 160g Grecja (6919332104)
Sprzedający DelikatesyAthina
poleca 99,90%
|
1950
Opis
Filet z makreli w sosie pomidorowym
Flokos
160 g
Skład:
filet z makreli (scomber scombrus – 55%), woda, koncentrat pomidorowy (10%), olej sojowy, sól, cukier, przyprawy, substancja zagęszczająca guma guar, emulgator lecytyna.
Może zawierać ości.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze (0-4 °C) w niemetalowym opakowaniu, nie dłużej niż 72 godziny.
Masa netto: 160 g
Opakowanie: puszka
Kraj pochodzenia: Grecja
Producent: Konva S.A.
Importer: Greek Trade Sp. z o.o.
Wartość energetyczna | 1168 kj / 282 kcal |
Tłuszcz | 25,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe | |
nasycone | 5,4 g |
Węglowodany | 1,8 g |
w tym cukry | 1,8 g |
Białko | 11,6 g |
Sól | 1,6 g |
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.