Maszyna do fermentacji czosnku SUNCA SF-G100
Najnowsza japońska standardowa maszyna do robienia czosnku Sunca SF-G100 pomaga łatwo i skutecznie sfermentować czarny czosnek w domu.
Sunca Black Garlic Making Machine SF-G100
Dzięki przełomowej technologii w procesie fermentacji czosnku, maszyna do produkcji czosnku czarnego SUNCA skróciła czas fermentacji czosnku i zwiększyła szansę na sukces o 99% w porównaniu z metodami ręcznymi.
Dzięki pracy ręcznej możesz zająć 1–45 dni do 45–60 dni, a wskaźnik sukcesu jest niski. Teraz dzięki maszynie do produkcji czarnego czosnku SUNCA praca związana z produkcją czarnego czosnku jest skrócona do zaledwie 12 dni. Prosty i skuteczny za naciśnięciem jednego przycisku cały proces fermentacji czosnku zostanie przeprowadzony automatycznie. Twoim zadaniem jest teraz tylko czekać i cieszyć się czarnym czosnkiem. Naturalny proces fermentacji jest zgodny z japońskim standardem, co pomaga w 100% naturalnej fermentacji. Bez dodatków, dobre dla zdrowia!
Zastosowanie czarnego czosnku: Czarny czosnek jest znany jako żywność funkcjonalna o wielu zastosowaniach w zapobieganiu i leczeniu niebezpiecznych chorób:
Regulacja cukru we krwi, przyczyniająca się do leczenia cukrzycy
- Obniżenie poziomu cholesterolu, zmniejszenie tłuszczu we krwi
- Ochrona serca, zmniejszenie procesu miażdżycy
- Ochrona komórek wątroby, stosowana w przypadkach: zapalenia wątroby, marskości wątroby, Tłuszczowa wątroba
- Zapobieganie udarowi
- Wzmocnienie odporności, zwiększenie odporności
- Działanie wymiatające wolne rodniki, wspieranie leczenia raka i profilaktyki
- Przeciwutleniacz krwi, profilaktyka raka Krew
- Poprawa kondycji fizycznej, pielęgnacja ciała, szczególnie u osób starszych i osób starszych.
SPECYFIKACJE:
- Pojemność: 90 W
- Pojemność: 5 L
- Waga 3 kg
- Czas 1 proces: 12 dni
- Waga 1 raz przyrządza czarnego czosnku: Około 1 kg świeżego czosnku
- Automatyczna kontrola temperatury : Od 1-5 dni: 80 stopni Od 6-12 dni: 72-80 stopni
Maszyna do robienia czosnku Sunca SF-G100 ma prostą konstrukcję, wystarczy nacisnąć podstawowy przycisk, aby rozpocząć proces robienia czosnku, a reszta maszyny do robienia czosnku pomoże Ci przeprowadzić proces kompostowania czarnego czosnku, proces ten zakończy się po 12. dzień inkubacji. Proces ten nie trwa długo i nie zachodzi nagle, aby zapewnić czas fermentacji czarnego czosnku odpowiednio technicznego i bezpiecznego dla zdrowia.
Instrukcja produktu:
Krok 1: Wybierz czosnek
Aby uzyskać najlepsze rezultaty, należy użyć rodzaju czosnku, znanego również jako samotny czosnek
Wybierz nie spleśniałe, suche lub kiełkujące cebulki czosnku.
Krok 2: Umieść czosnek w koszu równomiernie
Po wybraniu czosnku ułożysz czosnek w dwóch przedziałach stojaka na czosnek, aby był równy
Krok 3: Włóż stojak na czosnek do garnka i naciśnij przycisk
Ostatnim krokiem jest włożenie stojaka na czosnek do garnka elektrycznego i naciśnięcie przycisku.
Ekran pokazuje 288 godzin, a proces fermentacji zacznie się odliczać.