Autentyczny smak, bezzbożowa receptura z min. 75% zawartością mięsa lub ryby i podrobów uzupełniona warzywami i ziołami, przygotowana z miłością, jak domowe posiłki.
W naszych menu Feringa Single Meat przywiązujemy dużą wagę do najwyższej jakości składników:
75% mięsa lub ryby i podrobów w połączeniu z wybranymi warzywami i ziołami – aby zapewnić zgodną z dobrostanem gatunku recepturę bez zbóż, sztucznych aromatów, barwników i konserwantów. Przygotowano w Austrii z najwyższą starannością i miłością! Staranny dobór lokalnych składników umożliwia tworzenie mnóstwa kreatywnych kompozycji smakowych.
- Przygotowano z miłością i starannością w Austrii, smakuje jak domowe.
- 75% mięsa i pełnowartościowych podrobów.
- Pojedyncze źródło białka.
- Bezzbożowa receptura zgodna z dobrostanem gatunku, z dodatkową porcją troski, kreatywności i różnorodności.
- Harmonijna kompozycja warzyw i ziół, rosnących w rodzimych ogródkach.
- Szczera deklaracja: użyto wyłącznie składniki podane w składzie.
- Autentyczny smak: bez sztucznych barwników, aromatów i konserwantów.
Skład: Cielęcina 75% (w tym: mięso, serca, płuca, wątroba) wywar z cielęciny 22,4%, brokuł 1,5%, składniki mineralne 0,7%, miniszek lekarski 0,2%, inulina 0,1%, spirulina 0,1%.
Dodatki dietetyczne:
Witamina D3 280 j.m., witamina E 35 j.m., cynk (jednowodny siarczan cynku) 21 mg, miedź (pięciowodny siarczan miedzi (II)) 1,8 mg, mangan (tlenek manganu (II)) 0,8 mg, jod (bezwodny jodan wapnia) 1,4 mg, biotyna 210 mcg, tauryna 550 mg.
Składniki analityczne
- Białko surowe: 11.2 %
- Tłuszcz surowy: 8.4 %
- Włókno surowe: 0.3 %
- Popiół surowy: 2.0 %
- Wapń: 0.23 %
- Fosfor: 0.2 %
- Wilgotność: 76.5 %