Feringa Classic Meat Menu pstrąg z kurczakiem 200g
Różnorodne, bezzbożowe receptury, białko z co najmniej dwóch źródeł, wysoka zawartość mięsa lub ryby i podrobów, z dodatkiem warzyw i ziół. Przygotowana z miłością, jak w domu!
Feringa Classic Meat Menu przygotowano z białka z co najmniej dwóch źródeł – 70% mięsa lub ryb i podrobów – w połączeniu z niektórymi lokalnymi warzywami lub owocami i ziołami. Receptury odpowiednie dla gatunku są bezzbożowe, bez sztucznych aromatów, barwników ani konserwantów.
- 70% mięsa i pełnowartościowych podrobów.
- Minimum dwa źródła białka.
- Bezzbożowa receptura zgodna z dobrostanem gatunku, z dodatkową porcją troski, kreatywności i różnorodności.
- Harmonijna kompozycja warzyw i ziół, rosnących w rodzimych ogródkach.
- Szczera deklaracja: użyto wyłącznie składniki podane w składzie.
- Autentyczny smak: bez sztucznych barwników, aromatów i konserwantów.
Skład
48% kurczaka (w skład którego wchodzą serca z kurczaka, mięso z kurczaka, żołądki z kurczaka, wątróbki z kurczaka, szyjki z kurczaka, tłuszcz z kurczaka), 26,9% bulion, 20% pstrąg, 2% ziemniaki, 1% minerały, 0,1% pietruszka.
Dodatki dietetyczne:
witamina D3 200 j.m., witamina E 20 j.m., cynk (siarczan cynku, monohydrat) 25 mg, mangan (siarczan manganu(ll), monohydrat) 1,4 mg, jod (jodan wapnia, bezwodny) 0,75 mg, tauryna 1500 mg.
Składniki analityczne
- Białko surowe: 10.0 %
- Tłuszcz surowy: 5.4 %
- Włókno surowe: 0.4 %
- Popiół surowy: 2.5 %
- Wapń: 0.24 %
- Fosfor: 0.2 %
- Wilgotność: 80.0 %
Wartość energetyczna na 100g: 93 kcal