FASOLKA PINTO BIO 400 g - BIO PLANET
BIO PLANET - seria ZIELONA (strączkowe)
SKŁADNIKI ekologiczna fasolka pinto 100 %. OPIS Ekologiczna fasolka pinto to dekoracyjna roślina strączkowa. Bordowe kropki sprawiają, że dania z jej dodatkiem, nabierają oryginalnego i ciekawego wyglądu. Znakomicie pasuje do dań z kukurydzą i ryżem, a także do zup, sosów, dań duszonych, sałatek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA uprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 1274 kJ/303 kcal Tłuszcz - 2,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,3 g Węglowodany - 42 g w tym cukry - 3,3 g Błonnik - 22 g Białko - 18 g Sól - 0,03 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- Kraj pochodzenia: Chiny
- Ilość w opakowaniu zbiorczym: 1
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm): 15.00
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm): 5.00
- Masa netto (g): 400
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 60
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm): 8.00
- Producent: BIO PLANET - seria ZIELONA (strączkowe)
- Bez Cukru: BEZ CUKRU (w składnikach)
- CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP): Chiny
- WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
- Producent - nazwa i adres: BIO PLANET S.A.. WILKOWA WIEŚ 7. 05-084 LESZNO
- BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)