Fasolka Mung na kiełki fasoli 160g DIETFOOD
Kiełki fasoli mung:
- pomagają walce w ze zbędnymi kilogramami.
- są źródłem dobrze przyswajalnego białka. W przeciwieństwie do roślin strączkowych nie powodują wzdęć
- są silnymi przeciwutleniaczami
- wzmacniają odporność oraz pomagają przeciwdziałać chorobom cywilizacyjnym takim jak: miażdżyca, cukrzyca, nadciśnienie czy choroby układu krążenia.
- są źródłem witamin z grupy B
- są źródłem błonnika. Pomagają regulować perystaltykę jelit
Kraj pochodzenia: Argentyna
Opakowanie: 160g
Producent: Diet-Food, Polska
Data ważności: minimum 3 miesiące
Przechowywać w temperaturze pokojowej w sposób niedostępny dla małych dzieci. Chronić przed wilgocią i słońcem.
Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.
Zrównoważony sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są podstawą prawidłowego funkcjonowania organizmu.
Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Produkt nie zalecany dla kobiet w ciąży, karmiących piersią oraz dla dzieci.
Nie stosować w przypadku uczulenia na któryś ze składników.
Nie stosować po upływie terminu ważności.