FASOLKA ADZUKI BIO 400 g - BIO PLANET
BIO PLANET - seria ZIELONA (strączkowe)
SKŁADNIKI ekologiczna fasolka adzuki 100 %. OPIS Ekologiczna fasolka adzuki charakteryzuje się słodko - orzechowym smakiem. Polecamy jako dodatek do ryżu i innych potraw zbożowych oraz do past, pasztetów, zup i potraw jednogarnkowych. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA uprzednio namoczoną kilka godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 minut. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 1375 kJ/329 kcal Tłuszcz - 0,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g Węglowodany - 50 g w tym cukry - 0 g Błonnik - 13 g Białko - 20 g Sól - 0,01 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- Kraj pochodzenia: Chiny
- Ilość w opakowaniu zbiorczym: 1
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm): 15.00
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm): 5.00
- Masa netto (g): 400
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 90
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm): 8.00
- Producent: BIO PLANET - seria ZIELONA (strączkowe)
- Bez Cukru: BEZ CUKRU (w składnikach)
- CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP): Chiny
- WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
- Producent - nazwa i adres: BIO PLANET S.A.. WILKOWA WIEŚ 7. 05-084 LESZNO
- BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)