FASOLA WRZAWSKA
- SMAK, ZDROWIE I TRADYCJA
w polskiej kuchni
Fasola wrzawska – czyli fasola tyczna typu Piękny Jaś, to produkt najwyższej jakości, od 2012 roku wpisana do rejestru Chronionych Nazw Pochodzenia w Komisji Europejskiej. Stąd też każdego roku podlega procesowi certyfikacji.
Wyróżnia ją wielkość ziaren, smak i znakomite właściwości kulinarne, dzięki czemu znalazła swoje poczesne miejsce w naszej kuchni. Zachwyca każdego, kto ceni sobie produkty wytworzone w sposób jak najbardziej naturalny i zdrowy. Uprawiamy ją w malowniczym zakątku ujścia Sanu do Wisły – we Wrzawach.
Żyzne i urodzajne gleby, specyficzny mikroklimat i przekazywane z pokolenia na pokolenie umiejętności jej uprawy – czyli połączenie czynnika naturalnego i ludzkiego, daje w efekcie tak znakomitą fasolę.
Opakowanie 0,5 kg fasoli wrzawskiej w cenie 10 zŁ.
Producent:
e-mail: wp64@op.pl
tel.: 796 487 797
Ten znak świadczy, iż produkt nim oznaczony cieszy się właściwą renomą i jest produkowany w sposób jak najbardziej naturalny.