Liofilizowany makaron Farfalle w sosie szpinakowo serowym 500 gram LYO Food - Liofilizowane danie wegetariańskie - DUŻA, PODWÓJNA PORCJA
Przepis prosto z Italii, makaron w kremowym sosie z serem Gorgonzola i szpinakiem, z dodatkiem migdałowych płatków. Świetnie zbilansowany, pyszny, wegetariański posiłek, który doda Ci energii, a Twoje kubki smakowe oszaleją!
Posiłki LYOFOOD są gotowane przed liofilizacją.
Nasze produkty to 100% naturalnych składników: bez sztucznych dodatków, bez dodatku cukru, bez konserwantów!
Wkładamy wiele serca w cały proces produkcji, abyś mógł cieszyć się z natury tym co najlepsze!
Posiłki LYOFOOD są produkowane wyłącznie w Polsce.
Termin przydatności: 3 lata od daty produkcji.
Składniki:
- szpinak 42%,
- makaron (semolina z pszenicy),
- cebula,
- śmietana,
- ser Gorgonzola 2%,
- migdały,
- sól,
- czosnek,
- masło.
Wartości odżywcze (na 100 g / na porcję 126 g (500 g po uwodnieniu)):
- Kalorie: 1875 kJ, 448 kcal / 2475 kJ, 591 kcal
- Tłuszcz: 20,10 g / 26,53 g
- W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,60 g / 11,35 g
- Węglowodany: 44,60 g / 58,87 g
- W tym cukry: 7,90 g / 10,43 g
- Błonnik: 9,02 g / 11,91 g
- Białko: 17,70 g / 23,36 g
- Sól: 3,10 g / 4,09 g