Herbata ajurwedyjska Kalamegha - Everest Ayurveda - 100g
Opis produktu: Pełny opis produktu - kliknij tutaj
Składniki: Terminalia bellirica (migdałecznik arjuna –owoc), Glycyrrhiza glabra (lukrecja głądka-korzeń), Tinospora cordifolia (Guduchi-trzon), Eclipta alba (Bhringaraj-liść), Andrographis paniculata (Kalamegha-korzeń), Cyperus rotundus (nagarmusta-korzeń), Embelia ribes (Fałszywy czarny pieprz-owoc), Phyllanthus emblica (liściokwiat garbnikowy-owoc), Boerhaavia diffusa (punarnava-korzeń).
Stosowanie: Zaleca się spożywać 6 gram produktu dziennie. Jedną łyżeczkę suszu roślinnego tj.: 2 g zaleć ok. 200 ml wrzątku i gotować do 3 minut, gotową herbatkę spożywać ciepłą lub gorącą trzy razy dziennie najlepiej przed jedzeniem. W razie potrzeby można słodzić miodem.
Opakowanie: 100 g