Esencja/ zaprawka do alkoholu, zawartość buteleczki starcza na 0,75l alkoholu.
Zaprawka niemal w pełni oddaje oryginalny smak, zapach, kolor oraz aromat likieru kakaowo-czekoladowego (Creme de Cacao). Spożywać czysty, bez dodatków lub jako bazę do drinków.
Sposób przygotowania:
zawartość buteleczki z esencją wlać do butelki 0,75L oraz dodać 280 g cukru. Następnie uzupełnić do pełna alkoholem 40% (wódka, spirytus, destylat - według uznania). Wymieszać i pozostawić na 24h (aby ułatwić sobie rozpuszczenie cukru, wlej go razem z alkoholem do blendera lub miksera i mieszaj 3 minuty)
Seria: The Original Prestige
Producent: Gert Strand AB - Prestige
Kraj pochodzenia: Szwecja
Zawartość buteleczki: 20 ml
Zapraszamy na pozostałe nasze aukcje oraz
na forum destylarskie www.aabratek.com.pl