PRZEDMIOTEM OFERTY JEST KSIĄŻKA ELEKTRONICZNA (EBOOK) ZABEZPIECZONA ADOBE DRM
Written by the world's leading scientists and spanning over 400 articles in three volumes, the Encyclopedia of Food Microbiology, Second Edition is a complete, highly structured guide to current knowledge in the field. Fully revised and updated, this encyclopedia reflects the key advances in the field since the first edition was published in 1999 The articles in this key work, heavily illustrated and fully revised since the first edition in 1999, highlight advances in areas such as genomics and food safety to bring users up-to-date on microorganisms in foods. Topics such as DNA sequencing and E. coli are particularly well covered. With lists of further reading to help users explore topics in depth, this resource will enrich scientists at every level in academia and industry, providing fundamental information as well as explaining state-of-the-art scientific discoveries.This book is designed to allow disparate approaches (from farmers to processors to food handlers and consumers) and interests to access accurate and objective information about the microbiology of foodsMicrobiology impacts the safe presentation of food. From harvest and storage to determination of shelf-life, to presentation and consumption. This work highlights the risks of microbial contamination and is an invaluable go-to guide for anyone working in Food Health and SafetyHas a two-fold industry appeal (1) those developing new functional food products and (2) to all corporations concerned about the potential hazards of microbes in their food products
- Autorzy:
- Wydawnictwo: Elsevier Science
- Data wydania: 2014
- Wydanie:
- Liczba stron: 3248
- Format pliku: DRM PDF
- Język publikacji: angielski
- ISBN: 9780123847331
Kupując w tej ofercie otrzymujesz natychmiastowy dostęp do treści cyfrowych i na podstawie art. 38 pkt 13 Ustawy z dnia 30 maja 2014 roku o prawach konsumenta w momencie pobrania pliku rezygnujesz z prawa do odstąpienia od umowy zawartej na odległość.
PLIK JEST ZABEZPIECZONY ADOBE DRM. PLIK MOŻNA POBRAĆ MAKSYMALNIE 6 RAZY I TYLKO PRZEZ 24 MIESIĄCE OD ZAKUPU.
BRAK MOŻLIWOŚCI DRUKOWANIA I KOPIOWANIA TREŚCI.
DO OTWARCIA EBOOKA NIEZBĘDNE JEST OPROGRAMOWANIE ADOBE DIGITAL EDITIONS.
DOSTĘP NATYCHMIASTOWY NA PÓŁCE ALLEGRO.
BRAK MOŻLIWOŚCI ZWROTU PO POBRANIU PLIKU Z PÓŁKI.
NIE PRZESYŁAMY PLIKÓW E-MAILEM.