Elementarz gotowania
Iza Frycz
Wydawnictwo: Agora 2011
Liczba stron: 240
Język: polski
ISBN: 978-83-268-0670-4
Iza Frycz wierzy, że każdy jest w stanie nauczyć się gotować. Trzeba tylko poznać podstawowe zasady obowiązujące w kuchni. Cierpliwie, krok po kroku, wyjaśnia je, zaczynając od wyboru składników potrawy, poprzez ich przygotowanie, na samym gotowaniu czy pieczeniu kończąc. Radzi też w jaki sposób i z czym potrawę podać, aby w pełni wydobyć jej smak. Są to przepisy na dania tradycyjne, nic nie da się zrobić na skróty. Nie są też modnie dietetyczne... I dlatego gotowane według elementarza potrawy mają niepowtarzalny smak i aromat.
Stan dobry+. Skazy na okładce, środek stan bardzo dobry. Oprawa twarda. Cena na okładce 49zł.
Warunki odbioru osobistego podane są w opisie aukcji - zakładka " informacje od sprzedającego ". Przed zadaniem pytania w tej sprawie bardzo proszę o zapoznanie się z tymi informacjami. Go.