BROWIN
TERMOMETR DOTYKOWY DO ŻYWNOŚCI WĘDZARNI MIĘSA RYB
Renomowanej marki BROWIN
Model 185903
BROWIN TERMOMETR DOTYKOWY DO ŻYWNOŚCI WĘDZARNI MIĘSA RYB
Elektroniczny termometr szpilkowy z dotykowym wyświetlaczem LCD. Doskonale sprawdzi się w każdej kuchni oraz gastronomii. Idealny do precyzyjnego pomiaru temperatury gotowanych i pieczonych mięs oraz ryb (funkcja 7 rodzajów potraw oraz 3 poziomów wysmażenia).
Urządzenie jest praktyczne oraz bardzo łatwe w obsłudze dzięki wbudowanemu alarmowi dźwiękowemu. Zaostrzona sonda przewodowa o długości 1 m zapewnia szybki, wygodny i bezpieczny pomiar.
Zakres pomiarowy: od -20°C do +250°C (od -4°F do 482°F)
Dokładność pomiaru:
+/-1°C (-20°C … +100°C), +/-2°C (>+100°C)
Zasilanie: baterie 2 x LR03 AAA 1.5V (brak w komplecie)