Kuchnia ceramiczna EKC54550OX
Producent: Electrolux
Właściwości
- Opis Kuchnia ceramiczna EKC54550OX Kuchnia elektryczna z płytą ceramiczną z zegarem Time Control i w pełni szklanymi drzwiami.Pełna kontrola nad pieczeniem z niewielką pomocą zegaraUżyj tego zegara, aby ułatwić sobie pracę w kuchni. Wystarczy, że ustawisz czas pieczenia, aby piekarnik włączył i wyłączył się automatycznie.Spraw, aby każdy kęs smakował równie wspanialeDzięki wielofunkcyjnemu piekarnikowi tej kuchenki każda potrawa będzie smakować wspaniale. Funkcja równomiernego rozprowadzania ciepła sprawi natomiast, że każdy kęs będzie równie pyszny!Więcej miejsca na Twoje akcesoriaWygodny schowek u dołu kuchenki zapewnia dodatkowe miejsce do przechowywanie wszystkich niezbędnych przyrządów.Płyta grzejna, którą wystarczy przetrzeć szmatkąUtrzymanie tej płyty grzejnej w czystości jest niezwykle łatwe. Dzięki idealnie gładkiej powierzchni – bez żadnych pokręteł – wystarczy ją przetrzeć szmatką.Zatrzymuje ciepło wewnątrz i zużywa o 10% mniej energii niż urządzenia klasy ADzięki doskonałej izolacji termicznej kuchenka zużywa o 10% mniej energii niż urządzenia klasy A. Dzięki lepszemu utrzymywaniu ciepła pozwala bardziej efektywnie wykorzystywać energię.
- Budowa (AGD) ceramiczna
- Liczba palników / pól grzejnych 4
- Informacje o płycie (agd) - Pole lewe przednie: hilight, 1700W(1700W/700W)/180/120mm- Pole lewe tylne: hilight, 1200W/140mm- Pole prawe przednie: hilight, 1200W/140mm- Pole prawe tylne: hilight, 1800W/180mm
- Termoobieg tak
- Programator elektroniczny tak
- Funkcje piekarnika wyłącznik czasowy
- Pozostałe funkcje
- Klasa energetyczna A
- Kolor AGD inox
- Szerokość 50
- Głębokość 60
- Wysokość 85.8
- Waga 42
- Pozostałe parametry
- Separator - nagłówek Piekarnik
- Budowa (AGD) elektryczna
- Kolor AGD inox
- Liczba palników / pól grzejnych 4
- Termoobieg tak
- Programator elektroniczny tak
- Pozostałe parametry - Sposób czyszczenia piekarnika: czarna emalia- Łatwe do czyszczenia drzwi piekarnika- Tylny wylot oparów z piekarnika- Szuflada do przechowywania przyrządów do gotowania