Ekspres ciśnieniowy
Gaggia Classic RI9403/11
- nr kat. 1143840
- Typ ekspresu: kolbowy
- Ciśnienie: 15 barów
- Moc: 1050 W
- Stosowanie kawy: mielona, saszetki
- Kolor: srebrno-czarny
- Automatyczne przygotowywanie: Cappuccino, Espresso
- Młynek: brak
- System spieniający mleko: dysza spieniająca
- Płyta podgrzewająca filiżanki: tak
Nr kat. 1143840
Wybierz najlepsze ciśnienie parzenia kawy
Wybierz model ekspresu z dużym ciśnieniem, aby zagwarantować bogaty i intensywny smak kawy. Dzięki optymalnemu ciśnieniu przygotujesz idealną napój.
Utrzymaj dłużej temperaturę kawy
Postaw pustą filiżankę na specjalnej płytce podgrzewającej, a zostanie ona ogrzana. Dzięki temu Twoja kawa dłużej utrzyma właściwą temperaturę i nie ostygnie zbyt szybko.
Wybierz większy pojemnik i rzadziej dolewaj wodę
Pojemność zbiornika na wodę ma znaczenie, jeśli w Twoim domu ekspres będzie bardzo często używany. Większa pojemność to rzadsze uzupełnianie wody i szybsze przygotowywanie kawy.
Zaparz herbatę bez czajnika
Podstaw kubek pod dyszę z gorącą wodą, aby w szybki sposób przygotować herbatę lub zaparzyć ulubione zioła. Taką gorącą wodą możesz też podgrzać filiżanki lub zwiększyć porcję espresso.
Zdjęcia
SPECYFIKACJA
- Typ ekspresu: kolbowy
- Ciśnienie: 15 barów
- Moc: 1050 W
- Stosowanie kawy: mielona, saszetki
- System spieniający mleko: dysza spieniająca
- Automatyczne przygotowywanie: Cappuccino, Espresso
- Regulacja mocy kawy: nie
- Regulacja ilości zaparzanej kawy: nie
- Wbudowany młynek: nie
- Pojemność zbiornika na wodę: 2,1 litra
- Sterowanie: mechaniczne
- Kolor: srebrno-czarny
- Funkcje dodatkowe: automatyczne wyłącznie , funkcja gorącej wody, wyjmowany pojemnik na wodę
Parametry fizyczne
- Wymiary (szer. x wys. x głęb.) : 230 x 380 x 240 mm
- Wymiary opakowania: 45 x 32 x 27 cm
- Waga z opakowaniem: 8 kg
Wyposażenie
- Wyposażenie: uchwyt filtra ciśnienieniowy z sitkiem, miarka do kawy mielonej, ubijak do kawy, instrukcja obsługi w języku polskim, karta gwarancyjna
Producent
- Nazwa producenta / importera: SaGa Coffee Poland sp. z o.o.