EKOLOGICZNE JAGODY ACAI LIOFILIZOWANE PROSZEK BIO
Jagody Acai stanowią cenny dodatek uzupełniający dietę. Dzięki liofilizacji zachowują pełnię składników odżywczych. Sproszkowane jagody Acai są doskonałym dodatkiem do soku, napojów, deserów. Zalecane spożycie: ok. 5g dziennie (mała łyżeczka) jako dodatek do koktajli, soków, sałatek, jogurtów i innych deserów.
waga: 100g
składniki: jagody acai liofilizowane sproszkowane* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
wartość odżywcza w 100g:
- wartość energetyczna: 2340kJ/562kcal
- tłuszcz: 37g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,5g
- węglowodany: 51g w tym cukry: 8,0g
- białko: 6,0g
- sól: 0,01g
Produkt rolnictwa ekologicznego.
Wysokiej jakości produkt ekologiczny, certyfikowany. Bez dodatku sztucznych barwników, polepszaczy smaku i konserwantów.
Wyprodukowany zgodnie z normami dotyczącymi produkcji żywności i upraw ekologicznych zawartymi w Dzienniku Ustaw z 25 czerwca 2009 r. o rolnictwie ekologicznym (Dz.U. z 2017 r. poz. 1054).
Tylko kupując prawidłowo oznakowany produkt (posiadający nr certyfikatu bio) mogą być Państwo pewni, że pochodzi on z atestowanych gospodarstw i przetwórni stosujących ekologiczne metody produkcji.