Egzamin zawodowy Cukiernik Technik technologii żywności Kwalifikacja T.4 Testy i zadania praktyczne [KSIĄŻKA]
Rok wydania: 2015
Opis
Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 zadań jednokrotnego wyboru, i jedno zadanie praktyczne. Ponadto publikacja zawiera klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania do zadań praktycznych, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które zgodnie z nową podstawą programową musi spełniać kandydat na cukiernika. Testy i zadania praktyczne obejmują cały zakres kwalifikacji T.4, zostały przygotowane zgodnie z wymogami nowego egzaminu zawodowego.
ISBN: 978-83-02-15032-6
Dział: KSIĄŻKA
Klasa: wieloletnie
Ilość stron: 112
Okładka: miękka
Liczba nośników: [1xKSIĄŻKA]
SKU: 416312