Dbamy o Twoją prywatność
Dzięki plikom cookies i technologiom pokrewnym oraz przetwarzaniu Twoich danych, możemy zapewnić, że dopasujemy do Ciebie wyświetlane treści.Wyrażając zgodę na przechowywanie informacji na urządzeniu końcowym lub dostęp do nich i przetwarzanie danych (w tym w obszarze profilowania, analiz rynkowych i statystycznych) sprawiasz, że łatwiej będzie odnaleźć Ci w Allegro dokładnie to, czego szukasz i potrzebujesz.Administratorem Twoich danych będzie Allegro oraz niektórzy partnerzy, z którymi współpracujemy.
Ułatwienia korzystania z naszych stron, prezentowania spersonalizowanych treści i reklam oraz ich pomiaru, tworzenia statystyk, poprawy funkcjonalności strony.Zgodę wyrażasz dobrowolnie. Możesz ją w każdym momencie wycofać lub ponowić w zakładce Ustawienia plików cookies na stronie głównej. Wycofanie zgody nie wpływa na legalność uprzedniego przetwarzania.
polityka plików cookiespolityka ochrony prywatności- 7,99 zł
- Drożdże gorzelnicze Spirit Ferm XXL duże nastawy
- 16,98 zł z dostawą
- 12,50 zł
- PIWO 6 x 0,5l - torba/transporter
- 21,49 zł z dostawą
Opis
ODBIÓR OSOBISTY
ZAPRASZAMY
DO NOWO OTWARTEGO SKLEPU
ŁÓDŹ,RYNEK BAŁUCKI 1,BOX 350
Przedmiotem aukcji jest 10 opakowań drożdży gorzelniczych
Spirit Ferm XXL
DUŻE NASTAWY!
Drożdże aktywne SpiritFerm XXL to specjalnie wyselekcjonowane i wysoko alkoholizujące (do 16%) drożdże przeznaczone do fermentacji nastawów cukrowych.
Zestaw zawiera dawkę enzymów ułatwiających fermentację. Opakowanie na 25 litrów nastawu cukrowego. Optymalna temperatura fermentacji 22-25*C, w temperaturze 25*C – czas fermentacji 2-4 dni.
Należy pamiętać, aby temperatura nastawu nie przekroczyła 35*C.
Skład:
drożdże , pożywka, witaminy i mikroelementy.
Masa netto: 75g
Instrukcja:
Rozpuścić wybraną ilość cukru w gorącej wodzie,przelać do fermentatora i dopełnić zimną wodą do wskazanej objętości(według tabeli na opakowaniu). Do nastawu o temperaturze 22-25*C wsypać odpowiednią ilość saszetek drożdży i dobrze wymieszać.Optymalna temperatura fermentacji według tabeli.Czas fermentacji 2-4 dni do.Pilnować by podczas fermentacji temperatura nie przekroczyła 35*C.
Całkowita objętość | Ilość cukru kg
| Ilość opakowań drożdży | Optymalna temp.
|
25l | 6kg | 1op. | 22-25*C |
50l | 12kg | 2op. | 22-25*C |
200l | 48kg | 6op. | 15-22*C |
500l | 120kg | 15op. | 15-22*C |
*
Szukasz innych drożdży? Kliknij tutaj!
Na innej mojej aukcji możesz kupić inne akcesoria do domowych wyrobów.
EXPRESOWA WYSYŁKA!
_______________________________________________________________________
Nr konta:
PKO BP 20 1020 3440 0000 7602 0146 9121
________________________________________________________________________
Kupując na moich aukcjach akceptujesz regulamin sklepu. REGULAMIN (kliknij)
_____________________________________________________________________
Listy "niepolecone" wysyłamy na odpowiedzialność kupującego, ponieważ ani sprzedający ani Poczta Polska nie odpowiadają za nie w przypadku zaginięcia.
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.