Dr Żurek
mieszanka do wypieku chleb śniadaniowy ciemny bezglutenowy
na naturalnym zakwasie
masa netto
500g
kraj pochodzenia Polska
producent piekarnia J.M. Żurek
składniki
skrobia ryżowa, skrobia pszenna bezglutenowa, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, mąka jaglana, mąka z tapioki, zakwas ryżowy, błonnik jabłkowy, błonnik grochowy, błonnik bambusowy,babka płesznik, błonnik owsiany bezglutenowy.
Najlepiej spożyć przed: data umieszczona z tyłu opakowania.
Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze pokojowej.
Data minimalnej trwałości jest jednocześnie numerem partii produkcyjnej.
Wartości odzywcze w 100g
Wartość energetyczna:
1312 kJ / 315,2 kcal
Tłuszcze: 0,78 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,23 g
Węglowodany: 62 g
Cukry: 0,89 g
Białko: 3,657 g
Błonnik: 20,48 g