DELIKATESY AGATKA
PROSTO Z NIEMIEC
PRZEPYSZNE ciasto tarta czekoladowa do samodzielnego wykonania w domu:
Dr. Oetker TARTE au CHOCOLAT .
![]()
TOWAR ŚWIEŻY PROSTO Z NIEMIEC
ZAWSZE KUPUJĘ NA ZAMÓWIENIE I TOWAR POSIADA AKTUALNĄ W SKLEPIE DATĘ WAŻNOŚCI.
Jest to oryginalny, niemiecki produkt. Importowany, wyprodukowany w Niemczech, oraz przeznaczony na rynek niemiecki.
Kupując produkty z kilku moich aukcji za przesyłkę płacisz tylko raz.
UWAGA ZAKUPY ZA KWOTĘ POWYŻEJ 100 ZŁ DODAJĘ GRATIS A POWYŻEJ 250 ZŁ PRZESYŁKA GRATIS( DOTYCZY PACZEK DO 30KG) + GRATIS.
Wszystkie produkty kupuje w Niemczech w hurtowniach i sklepach znanych sieci.
Dr. Oetker Tarte Au Chocolat (470 g).Mieszanka do wypieku ciasta czekoladowe.Szczególnie wilgotne ciasto francuskie w tradycyjnej postaci Tarty zachwyca intensywnym smaku czekoladowym. Chrupiące śrutą kakaową ekstra. Wystarczy tylko masło i jaja Dodawanie i po zaledwie 25-30 minut Czas pieczenia masz pyszne ciasto czekoladowe.Specjalność, która przynosi kawałek Francji do domu.Opakowanie karton. Masa netto mieszanki 470g. Producent Dr. August Oetker Nahrungsmittel KG. Składniki:Cukier 21% czekolada (cukier, miazga kakaowa, niskie kakao tłuszcz, masło kakaowe, emulgator (lecytyna)), 20% proszku czekolada (cukier, 32% kakao w proszku), mąka pszenna, 5,6% kruszonego ziarna kakao, tłuszcze roślinne (palmowy, rzepakowy), proszek do pieczenia (środek zakwaszający difosforan disodowy i wodorowęglan sodu), emulgator, lecytyna sojowa, sól.Może zawierać śladowe ilości orzeszków ziemnych, orzechów laskowych i składników mleka włączone.Dodatki do żywności fosforany.Wartość odżywcza w 100 g wartość energetyczna 1823kJ/433kcal, Tłuszcz 13g z których nasycone 7,3g, Węglowodany 72g w tym cukry 56g, Białko 5,3g, Błonnik 7g, Sól 0,77g.Wymagane składniki dodatkowe:200g miękkiego masła, 4 jajka (rozmiar M).1. Dno tortownicy smaruj i przykryć papierem do pieczenia. Rozgrzej piekarnik. Top / grzałka dolna: 200 ° C, gorące powietrze: około 180 ° C. daje mieszankę do pieczenia w misce, dodać miękkie masło i jajka. Wszystko za pomocą mieszadła ręcznego na najniższym krótkim, a następnie procesu na najwyższym poziomie w 2 minuty i gładkie ciasto. Wlać ciasto do tortownicy i gładka.2. Przesuń formularz na ruszcie na najniższym poziomie półce w piekarniku. Czas pieczenia: około 25-30 minut. dokonać . Pod koniec czasu pieczenia sprawdzić czy ciasto można już wyjąć. Dla przebita ostrym nożem w środku ciasta. Ciasto jest wtedy, gdy nie ma ciasta na nożu przylega.3. Wyłóż ciasto na podkładzie po ostygnięciu.Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. Chronić przed małymi dziećmi. Staramy się, aby informacja o produkcie odpowiadała rzeczywistości. Zdarza się jednak, że produkty zmieniają skład, tak więc skład , wartości odżywcze i alergeny mogą się różnić nieznacznie od tych przedstawionych na aukcji. Zalecamy za każdym razem sprawdzać etykiety produktów przed ich użyciem/spożyciem. W przypadku pytań o produkty prosimy o kontakt e-mailowy lub telefoniczny z nami.
Badania i testy przeprowadzone w specjalistycznych laboratoriach przez czasopisma i organizacje konsumenckie z 12 krajów europejskich na początku 2011 roku jednoznacznie dowodzą, że większość produktów spożywczych i przemysłowych znanych firm na rynku zachodnim są dużo lepszej jakości w porównaniu z z produktami tych samych marek produkowanych na rynki Europy wschodniej. Sprawdź poczytaj w necie. Aktualnie dzięki ofercie Delikatesów Agatka nie musisz już używać produktów gorszych. Oferujemy towar prosto z Niemiec, co gwarantuje, że jest on najwyższej jakości. Zaryzykuj sprawdź i porównaj. CENA, JAKOŚĆ WYBÓR!!!!!!!!!!!!
Waga: | 280 g |
Waga brutto: | 700 g |
Towar w stałej dostawie z Niemiec.
Zawsze z aktualnym, długim terminem przydatności do spożycia.