Regulowany rant do ciasta o średnicy 16 - 30 cm firmy Dr. Oetker idealny do wypieku biszkoptów i Twoich ulubionych ciast.
Opis produktu
Regulowany rant do ciasta o średnicy 16 - 30 cm firmy Dr. Oetker pozwoli Ci przygotować wyjątkowe ciasta i biszkopty o różnych średnicach. Dzięki odpowiedniej wysokości (8 cm) możesz uzyskać wyższe, łatwe do przekrojenia biszkopty. Rant sprawdzi się również do składania ciast i tortów - wystarczy w zamkniętej obręczy nakładać na siebie kolejne warstwy kremu i ciasta. Po schłodzeniu i zdjęciu rantu otrzymamy idealnie równe ciasto, gotowe do dekoracji.
Dlaczego warto wybrać rant regulowany Dr. Oetkera?
✔️ Rant do ciasta pozwala na upieczenie ciast o różnych rozmiarach, dzięki regulowanej średnicy.
✔️ Świetnie sprawdza się przy składaniu wypieków.
✔️ Wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej.
✔️ Rant do ciasta nadaje się do mycia w zmywarce.
Marka: Dr Oetker
Kod: 1919
Średnica: od 16 do 30 cm
Wysokość: 8 cm
Producent: Zenker Backenformen GmbH & Co. KG
Importer: Fackelmann Polska Sp. z o.o.
Dystrybutor: Dr. Oetker Polska Sp. z o.o., ul. Adm. Dickmana 14/15, 80-339 Gdańsk
Zastrzeżenia prawne
W każdym opisie produktu wyraźnie wskazujemy jego producenta. Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. nie jest producentem wszystkich produktów na tej stronie. Dokładamy wszelkich starań, aby informacje o produktach na naszej stronie były prawidłowe, jednak należy pamiętać o tym, że producenci mogą zmieniać informacje o swoich produktach. Rzeczywiste opakowanie produktu może zawierać więcej informacji niż te wskazane na tej stronie. Rekomendujemy, aby każdorazowo sprawdzić etykietę produktową na fizycznym opakowaniu. W celu uzyskania dalszych informacji zapoznaj się z naszym regulaminem.