Dr. Oetker Dessert Sauce Bourbon Vanilla
waga; 39g
Sos deserowy Dr. Oetker waniliowy bourbon bez gotowania
idealnie nadaje się do uszlachetniania deserów, ciast i ciastek z doskonałą nutą wanilii bourbon.
Przygotowanie zajmuje tylko około 3 minut.
Sos można podawać na ciepło lub na zimno, a po schłodzeniu można go ponownie podgrzać mieszając.
Skład: cukier, skrobia modyfikowana, syrop glukozowy, tłuszcz palmowy, aromat (zawiera MLEKO W PROSZKU), emulgator (E 472b), sól, barwnik (karoten), BIAŁKO MLEKO. I
Przygotowanie; 1. W zlewce miksującej wlej 250 ml mleka lub 200 ml mleka i 100 g bitej śmietany. 2. Dodaj sos w proszku i dobrze wymieszaj trzepaczką. Schłodź sos do momentu podania i dobrze wymieszaj przed podaniem.
KRAJ POCHODZENIA; Niemcy