Doskonała mozzarella w bardzo dobrej cenie.
Caseificio Perrella to rodzinna firma, która od pokoleń OD 60 LAT przekazywała starożytną mądrość produkcji mozzarelli złożoną z prostych gestów i ruchów, opracowanych w celu stworzenia najlepszego, autentycznego produktu, pełnego miłości i poświęconej uwagi na każdym etapie jej tworzenia. Gesty grają tu kluczową rolę; z pozoru nieistotna praca rąk wykonywana podczas produkcji mozzarelli w rzeczywistości robi znaczącą różnicę. ”
Proces produkcji wysokiej jakości mozzarelli wymaga czasu. W Caseificio Parrella zrezygnowano z przemysłowego podejścia. Proces produkcji jest nadzorowany przez Master of Mozzarella, który cały czas uważnie obserwuje tworzącą się mozzarellę. Master of Mozzarella to niezbędny czynnik na drodze do uzyskania produktu najwyższej jakości. IMPASTO LENTO Najwyższa jakość wymaga czasu 60 LAT TRADYCJI Z MIŁOŚCI DO MOZZARELLI. W zakładzie Parrella nie produkuje się mozzarelli drogą topienia. Standardy i najwyższa jakość mozzarelli jest zapewniona przez ludzką pracę rąk – dokładnie tak samo jak robiono to 60 lat temu
Termin przydatności: około 7 dni
oferta dotyczy 1 opakowania sera o wadze 3KG
można z powodzeniem mroźić