Donki. Wafel z kremem kakaowym oraz nadzienie o smaku karmelowym w czekoladzie mlecznej
Nowość!
Donek. Wafel w czekoladzie mlecznej z nadzieniem arachidowym 35 g
Donki. Nowość w ofercie marki Baron! Niepowtarzalny smakołyk, teraz w nowej odsłonie z kremem kakaowym oraz nadzieniem o smaku karmelowym oblany mleczną czekoladą.
To nie tylko wafel – to prawdziwe arcydzieło smaku. Nasz wafel skrywa w sobie niezwykłe połączenie kremowego kakao oraz delikatnego nadzienia karmelowego, a całość jest obłożona gładką i aksamitną warstwą mlecznej czekolady. To harmonia smaków, która zaskoczy Twoje podniebienie.
DONKI to nie tylko przekąska, to chwila rozkoszy, którą możesz sobie sprawić w każdej chwili. Każdy element tego smakołyku został starannie dobrany, aby zapewnić Ci niezapomniane doświadczenie.WYBORNY, ale odlotowy wafelek z nadzieniem o smak karmelowym
WYBORNY, ale odlotowy wafelek z nadzieniem o smak karmelowym czy MLECZNY, ale waleczny wafelek z nadzieniem arachidowym?
JARKI czy DONKI? Wybór należy do Ciebie!
Specyfikacja:
Składniki:
Wafel z kremem kakaowym [mąka pszenna, tłuszcz palmowy, cukier, serwatka w proszku (z mleka), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 4,3 % w waflu z kremem kakaowym, mleko w proszku odtłuszczone, olej rzepakowy, sól, emulgator: lecytyny, substancja spulchniająca: węglany sodu], cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, orzeszki arachidowe 5,9 %, miazga kakaowa, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, mleko w proszku odtłuszczone, pasta z orzechów laskowych, tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyny (ze słonecznika), sól, pasta z orzeszków arachidowych, naturalny aromat, naturalny aromat orzeszka arachidowego (zawiera orzeszki arachidowe). Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 31 %, masa mleczna minimum 20 %. Może zawierać inne orzechy, jaja, soję i inne zboża zawierające gluten.
Wartość odżywcza w 100g / w 35g (1 baton)
Wartość energetyczna: 2251 kJ / 539 kcal / 788 kJ / 189 kcal
Tłuszcz [g]: 33 / 12
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone [g]: 19 / 6.6
Węglowodany [g]: 54 / 19
– w tym cukry [g]: 46 / 16
Białko [g]: 6.2 / 2.2
Sól [g]: 0,34 / 0,12
Warunki przechowywania: Należy przechowywać w chłodnych i suchych pomieszczeniach w temperaturze +12 do +18°C przy wilgotności do 70 %.