HIT!
Nakład książki dawno wyczerpany, pozycja trudno dostępna!
Wydanie trzecie.
Zakładka do książki w prezencie.
Nowa książka, przeleżała na półce. Posiada niewielkie ślady przekładania na okładce (małe zagięcia).
Zachęcam do zakupu i zapraszam na inne moje aukcje!
Autor książki odkrywa wszystkie tajniki wędzenia ryb. Przedstawia gatunki idealne do wędzenia. Doradza, w jaki sposób transportować i przechowywać ryby, jak je oczyszczać, skrobać i patroszyć. Uczy także właściwego filetowania i mrożenia. Stosując opisane metody wędzenia (na mokro, na sucho, na zimno itp.), można uwędzić rybę dostępnymi środkami i w określonych warunkach np. na kempingu.
W poradniku omówiono także narzędzia i sprzęt niezbędny do wędzenia. Dzięki szczegółowym instrukcjom samodzielnie zbudujesz różne typy wędzarni. A jeśli przygotujesz danie z ryb według jednego z przepisów zamieszczonych w książce, z pewnością zachwycisz niejednego smakosza.
Zachęcam do zakupu i zapraszam na inne moje aukcje!