Domowa 4-warstwowa fontanna czekoladowa
UWAGA:
Krem czekoladowy to najlepszy wybór dla tej maszyny. Zbrylająca się czekolada może nie tworzyć dobrego wodospadu czekolady lub wpływać na normalne działanie. W chłodne dni sugerujemy, że podgrzewanie Kremu Czekoladowego przez co najmniej 15-60 minut może stworzyć dobry wodospad czekoladowy.
Kluczowe cechy
Wyselekcjonowane materiały: Materiały PP i stal nierdzewna o jakości spożywczej nie tylko zapewniają trwałość tego produktu, ale także pozwalają na jego bezpieczne użytkowanie.
Jedwabisty dostawca czekolady: Niezależny silnik i pokrętła przełącznika ciepła umożliwiają łatwą obsługę, a dolna misa grzewcza mieści dużą ilość sosu, zapewniając równomierne podgrzewanie, zachowując bogaty smak czekolady, zapewniając jedwabiście gładką czekoladę i wywołując ślinotok.
Przemyślana konstrukcja: Spiralna struktura utrzymuje płynność i zapobiega rozpryskiwaniu, a poziomy są odpowiednio rozmieszczone, aby zapewnić lepszy przepływ i wchłanianie sosu.
Stabilna wydajność: Silnik z czystej miedzi zapewnia produktowi doskonałą wydajność, zwiększoną trwałość i cichą pracę. Dolne otwory chłodzące w odpowiednim czasie odprowadzają ciepło, zapewniając stabilną pracę i większe bezpieczeństwo użytkowania.
Duża pojemność: Ma 4 poziomy, które mogą pomieścić do 60,86 uncji sosu czekoladowego, co może zaspokoić potrzeby rodziny i przyjaciół.
Specyfikacja
Kolor: srebrny
Materiał: 430 Stal nierdzewna, PP
Źródło zasilania: Przewodowy elektryczny
Typ wtyczki: Standard UE
Napięcie: 220-240V
Moc: 170W
Temperatura ogrzewania: Około 40 ℃/104 ℉
Pojemność: 1,8 l/60,86 uncji
Długość przewodu zasilającego: 1m/3.28ft
Średnica dna: 16 cm/6,3 cala
Rozmiar produktu (gł. * wys.): 21,5 * 45 cm / 8,46 * 17,72 cala
Średnica każdego poziomu: 6 cm/2,36 cala, 11 cm/4,33 cala, 13 cm/5,12 cala, 15 cm/5,91 cala
Rozmiar opakowania: 47 * 24 * 24 cm / 18,5 * 9,45 * 9,45 cala
Waga brutto: 5,7 kg/12,57 funtów
Waga netto: 5kg/11.02lbs
Pakiet zawiera
1* Instrukcja w języku angielskim
Uwagi
1. użyj sosu czekoladowego. Nie mieszać z wodą ani wilgocią, aby uniknąć zepsucia czekolady.
2. nie używaj urządzenia w sposób ciągły przez ponad 2 godziny.
3. przed użyciem należy uważnie przeczytać instrukcję obsługi i zwrócić uwagę na zawarte w niej wskazówki dotyczące bezpieczeństwa.
4. należy wziąć pod uwagę niewielką różnicę kolorów spowodowaną światłem fotografowania i błąd 1-3 cm spowodowany ręcznym pomiarem i upewnić się, że nie ma to nic przeciwko przed złożeniem zamówienia.