Oli-Oli olej sojowy do pieczenia ciast 142g
Dietetyczny Oli-Oli do pieczenia ciast w aerozolu z mąką jest naturalnym olejem z zawartością mąki.
Został stworzone dla potrzeb profesjonalnego pieczenia.
Teraz można „posmarować olejem i posypać mąką” jednocześnie, szybko i równo.
Doskonały w dietach i odchudzaniu.
Oli-Oli do pieczenia ciast w aerozolu z mąką jest idealny do pieczenia chleba, ciast, ciasteczek, gofrów. Eliminuje potrzebę dodatkowego natłuszczania masłem, margaryną czy posypywania mąką form do pieczenia. Ma zastosowanie we wszystkich formach i foremkach do pieczenia ciast, ułatwia wyjęcie z formy oraz jej czyszczenie. Wspaniały smak i możliwość spożywania nawet w najbardziej wymagających dietach. Nie zawiera cholesterolu, sodu ani tłuszczu. Zawiera o 95% kalorii mniej niż masło, margaryna lub olej na jednostkę. Ekonomiczny i bezpieczny podczas odchudzania.
Skład dietetycznego oleju:
Olej sojowy* lecytyna, mąka, gaz wypychający.
* jest źródłem niewielkiej ilości tłuszczu na jednostkę spożycia.
Sposób uzycia:
- Wstrząsnąć przed użyciem, skierować aplikator zgodnie ze strzałką i nacisnąć.
- Przekręcić puszkę o 45 stopni od pionu i rozpylać z odległości 15 – 30 cm od powierzchni.
- Dla lepszego efektu, lekko podgrzać naczynie przed dodaniem produktu przeznaczonego do smażenia.
- Naciskając przez 1/3 sekundy zużywa się około 0.25 g
- Ilość powtórzeń: 462 razy.
Wartość kaloryczna na jednorazowe użycie Kalorii 0 Kalorii z tłuszczu 0 % dzienne zapotrzebowanie Ogółem tłuszcze 0g 0% Tłuszcze nasycone 0g 0% Izomery kwasów tłuszczowych 0g 0% Cholesterol 0mg 0% Sód 0mg 0% Ogółem węglowodany 0g 0% Cukry 0g 0% Białko 0g 0% zródło witaminy A, C, wapnia i żelaza *%dzienne zapotrzebowanie oparte na dziennej dziecie 2000kalorii