Dieta Raw Food + Jedzenie, które leczy Szaciłło (7344495078)



Nie było ofert kupna

Zakończona o 23:59 dnia 20.04.2019 r.

Kategoria: Zdrowie, pierwsza pomoc
Lokalizacja: Tychy


Zobacz aktualne oferty
aktualne przedmioty sprzedającego

Parametry

Rok wydania (xxxx)
2018
Okładka
miękka
Forma
poradnik
Stan
Nowy

oferta nr 7344495078


Opis

Dieta Raw Food

20-dniowe kompleksowe oczyszczanie organizmu

Maciej Szaciłło

Karolina Szaciłło

Wydawca: Zwierciadło

Oprawa: Miękka ze skrzydełkami

Format: 16.2x21.7

Liczba stron: 224

Wydanie: 1

Rok wydania: 2018

 

Oczyść swój organizm „na surowo” i dostarcz mu bomby witaminowej!

Moda na raw food opanowała cały świat. Dotarła również do Polski.

Nic dziwnego – każdy, kto zastosował „surową” dietę, poczuł się lekko, świeżo i witalnie. Ty również możesz osiągnąć taki stan dzięki książce Dieta Raw Food. Przepisy, które w niej znajdziesz są:

szybkie – oparte na surowych, łatwo dostępnych składnikach,

zdrowe – dostarczają organizmowi bomby witaminowej, mineralnej i całej gamy antyoksydantów.

Oczyść swój organizm po ciężkim jesienno-zimowym menu!

W książce Dieta Raw Food znajdziesz:

· 20-dniowe witariańskie menu.

· 80 autorskich przepisów na „surowe” śniadania, obiady, kolacje oraz desery.

· Kompleksowy plan oczyszczania organizmu.

· Wskazówki, jak przygotować do „surowej” odnowy swoje ciało, spiżarnię oraz kuchnię.

· Proste techniki medytacji, ćwiczenia oddechowe, wspomagające oczyszczanie zabiegi olejowe oraz kąpiele.

Założenia Diety raw food powstały już w latach 30. XX w. w Stanach Zjednoczonych. Jednak prawdziwy „raw food’owy” boom przypadł na końcówkę XX w. Ludzie dostrzegli zalety prostego naturalnego jedzenia, które nie jest mrożone, ani też poddane procesowi obróbki termicznej powyżej 47°C. Moda na raw food opanowała cały świat. Dotarła również do Polski. Wiele osób, chcąc zastosować dietę raw food, sądzi, że opiera się ona wyłącznie na sałatkach i owocowo-warzywnych koktajlach. To dla nich przygotowaliśmy 80 przepisów na „surowe” śniadania, obiady, kolacje, desery, a nawet pieczywo.

Nie jest to model długoterminowego odżywiania dla każdego, ale doskonały sposób na oczyszczenie organizmu ciepłą wiosną lub latem…

Karolina i Maciej Szaciłło

Karolina i Maciej Szaciłło - eksperci od zdrowego żywienia oraz ekologicznego trybu życia. Wspólnie prowadzą kursy, szkolenia oraz warsztaty zdrowego gotowania i medytacji. Maciej od lat gotuje w lubianych programach telewizyjnych.

Autorzy popularnych poradników dietetycznych, m.in. Jedzenie, które leczy, Jem (to co) kocham i chudnę, Zdrowa tarczyca (Wydawnictwo Zwierciadło).

 

Jedzenie, które leczy

Kuchnia zgodna z zasadami medycyny ajurwedyskiej

Maciej Szaciłło

Karolina Szaciłło

Wydawca: Zwierciadło

Oprawa: Twarda

Format: 24.6x19.5

Liczba stron: 296

Wydanie: 1

Rok wydania: 2017

 

Jesteś tym, co... jesz

Coraz więcej osób zdaje sobie sprawę, że to, co jemy wpływa zarówno na naszą witalność, wagę, stan naszej skóry czy włosów, ale również na kondycję naszego całego organizmu, w tym szczególnie na stan naszych narządów.

Z jakich produktów, ziół i przypraw powinniśmy komponować menu, aby mieć energię i cieszyć się zdrowiem? Odpowiedź znajdziesz w książce Jedzenie, które leczy.

Karolina i Maciej Szaciłło skorzystali z mądrości najstarszej znanej ludzkości medycyny - ajurwedy. Ten liczący 5 tysięcy lat system medyczny podchodzi do zdrowia w sposób holistyczny. Pomaga powrócić i utrzymać stan równowagi. Czy istnieje jedna, idealnie dobrana dieta dla każdego? Nie. Każdy z nas jest bowiem inny. Różnimy się nie tylko widocznymi elementami jak wzrost, waga, płeć czy kolor skóry. Mamy m.in. inne trawienie, różne zapotrzebowanie energetyczne. Mało tego nasze potrzeby zmieniają się wraz ze zmiennością otaczającego nas świata. Innego rodzaju przyprawy i smaki są nam potrzebne zimą, a inne upalnym latem.

Autorzy nie tylko podadzą przepisy na proste i smaczne posiłki sprzyjające zdrowiu, ale podpowiedzą, jak odnaleźć swoją drogę do zdrowia i radości życia.

Karolina Szaciłło jest specjalistką od zdrowego trybu życia. Publikuje m.in. na łamach „Wysokich Obcasów”, „Coachingu”. Prowadzi warsztaty i szkolenia z zakresu medytacji, zdrowego jedzenia oraz wyjazdowe detoksy wraz z mężem, Maciejem Szaciłło. Jest współautorką poradników dietetycznych, koncentrujących się na zdrowym, oczyszczającym organizm jedzeniu.

Maciej Szaciłło jest popularnym ekspertem od zdrowego żywienia oraz ekologicznego typu życia. Wspólnie z żoną, Karoliną Szaciłło, prowadzi liczne kursy, szkolenia i warsztaty zdrowego gotowania, wyjazdowe detoksy oraz zajęcia związane z medytacją, ćwiczeniami oddechowymi i tym podobnymi. Od lat prowadzi także kącik zdrowego gotowania w Dzień Dobry TVN. Jest współautorem licznych publikacji poświęconych zdrowiu i oczyszczaniu organizmu.

[EasyUploader uS4pOpomNpZPR8RRuBD+YA==]

Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.