Deser ryżowo-waniliowy bez glutenu 260 g Bio
- Producent: The Bridge
- EAN: 8019428009078
- Masa netto (g): 260
- Wegański: tak
- Wegetariański: tak
Pyszny bezglutenowy i wegański deser o smaku ryżowo-waniliowym. Idealnie sprawdzi się jako deser, przekąska lub zdrowe śniadanie do szkoły i pracy. Deser od firmy The Bridge z dodatkiem wanilii zachwyci Twoje podniebienie. Jest w 100% ekologiczny!
Składniki:
Woda źródlana, ryż włoski* (14,9%), cukier trzcinowy*, skrobia z tapioki*, masło kakaowe*, naturalny aromat wanilii*, algi morskie (Lithothamnium), koncentrat z marchwi*, olej słonecznikowy*, olej szafranowy*, sól morska, zagęszczacz: mączka chleba świętojańskiego*, guma guar*, guma gellan *składniki z upraw ekologicznych.
Wartości odżywcze:
- Energia 461 kJ / 110 kcal
- Tłuszcz 3,4 g
- w tym nasycone 1,6 g
- Węglowodany 19 g
- w tym cukry 8,6 g
- Białko <0,5 g
- Sól 0,08 g
Sposób przygotowania i przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Przed użyciem dobrze wstrząsnać. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 4-5 dni.
Informacja alergenna:
Może zawierać śladowe ilości soi i orzechów.
Dane producenta/dystrybutora:
The Bridge s.r.l. via Marcigaglia