Oryginalny w smaku i niezwykle aromatyczny sos na bazie majonezu z dodatkiem ogórka konserwowego, curry i musztardy został przygotowany w oparciu o tradycyjną duńską recepturę sosu Remoulade.
Idealna, gęsta konsystencja z widocznymi kawałkami ogórka i żółto-zielonej barwie zachwyca niepowtarzalnym i wyjątkowym smakiem.
Obowiązkowa pozycja każdego Szefa Kuchni. Jego oryginalny smak idealnie sprawdzi się w daniach kuchni francuskiej, amerykańskiej czy orientalnej. Idealny do wędlin, frytek, hamburgerów i hot-dogów. Doskonale doprawia dania mięsne, jak również te wegetariańskie, które potrzebują intensywniejszego smaku.
Składniki: ogórki konserwowe 28%, woda, olej rzepakowy, przecier pomidorowy 16%, cukier, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana kukurydzianamusztarda (woda, ocet spirytusowy, gorczyca, cukier, sól), sól, białka mleka, przyprawy curry 0,8% (zawierają gorczycę), substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa, regulator kwasowości: kwas mlekowy, substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu, aromat, przeciwutleniacz: sól wapniowo-disodowa EDTA