Orca Spice David Rio Chai Latte bez cukru, 1350g, zawiera koffeine
Bez cukru Sugar David Chai latte z typowymi przyprawami chai, imbirem, cynamonem, kardamonem i goździkami. Zamiast cukru w tym chai stosuje się sukralozę.
David Rio Orca Spice Chai to wyjątkowe doznanie smakowe dla młodych i starszych. Tradycyjna mieszanka przypraw Chai, której historia leży w Indiach, gdzie była pijana od wieków.
ORCA CHAI zawiera:
Creamer (Milchfreie Sahne) [Kokosöl, Maissirup-Feststoffe, Natriumkaseinat (ein Milchderivat), Emulgator: Mono- und Diglyceride von Speisefettsäuren (E 471), Säureregulator: Dikaliumhydrogenphosphat (E 340), Emulgator: Sojalecithin (E 322)], Maltodextrin, Schwarzteepulver, natürliche Gewürzmischung, Süßungsmittel: Splenda® (E 955), natürliche Aromen
............................................................................
Mocna indyjska mieszanka przypraw z czarnej herbaty, która zmienia śmietanę i miód bez mleka w kremowe doznania. Wszystkie David Rio Chai powinny być przechowywane w suchym i chłodnym miejscu wolnym od obcych zapachów. Temperatura przechowywania nie powinna przekraczać 25 ° Celsjusza.
David Rio Chai Latte z San Francisco:
Żadna kawiarnia, bar lub kawiarnia nie obejdzie się bez ekskluzywnego Davida Rio Chai Latte. Najsłynniejszy Chai z San Francisco otrzymał kilka nagród. Firma została założona w 1996 roku. Asortyment obejmuje 11 różnych rodzajów Chai o niepowtarzalnym smaku.
Wszyscy David Rio Chais mają certyfikat koszerności. Nie zawierają uwodornionych olejów roślinnych ani tłuszczów i nie zawierają glutenu ani laktozy. David Rio Chai wyróżnia się wyjątkową jakością, niepowtarzalnym aromatem i doskonałym designem. Popularne odmiany David Rio Chai zostały nazwane na cześć gatunków zagrożonych.
Przygotowanie mleka i wody do kubka Chailatte:
Daj około 28 g. (2 łyżki stołowe) proszku chailatte do kubka do herbaty. Teraz wlej około 100 ml gorącej wody na proszek i pozwól mu działać przez 1 min. Teraz wlej około 20 ml ciepłego pełnego mleka 3,5% (alternatywnie: soja, ryż lub mleko bez laktozy). Kolejność, najpierw woda, a następnie mleko, jest ważna, ponieważ tłuszcz mleka zapobiega powstawaniu aromatów. Możesz także przygotować Chai tylko z wodą, ale to kwestia gustu. Możesz także pozwolić Chai ostygnąć i cieszyć się zimnem z kostkami lodu.