David Rio - Flamingo Vanilla Decaf Chai 337 g, bez koffeiny
Bez kofeinowe i bez cukrowe chai z bez kofeinową czarną herbatą i typowymi przyprawami chai imbirem, cynamonem, kardamonem i goździkami.
Najnowsze dzieło DavidRio! Cudowny waniliowy smak, bez kofeiny, o obniżonej kaloryczności. Zawiera bezkofeinową czarną herbatę, wanilię, przyprawy, naturalne smaki i sól
FLAMINGO VANILIA ZAWIERA:
Śmietankowy (bezmleczny krem), olej kokosowy, syrop kukurydziany, kazeinian sodu (pochodna mleka), emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych (E 471), regulator kwasowości: wodorofosforan dipotasowy (E 340), emulgator: lecytyna sojowa (E 322)
Mocna indyjska mieszanka przypraw z czarnej herbaty, która zmienia śmietanę i miód bez mleka w kremowe doznania. Wszystkie David Rio Chai powinny być przechowywane w suchym i chłodnym miejscu wolnym od obcych zapachów. Temperatura przechowywania nie powinna przekraczać 25 ° Celsjusza.
David Rio Chai Latte z San Francisco:
Żadna kawiarnia, bar lub kawiarnia nie obejdzie się bez ekskluzywnego Davida Rio Chai Latte. Najsłynniejszy Chai z San Francisco otrzymał kilka nagród. Firma została założona w 1996 roku. Asortyment obejmuje 11 różnych rodzajów Chai o niepowtarzalnym smaku.
Wszyscy David Rio Chais mają certyfikat koszerności. Nie zawierają uwodornionych olejów roślinnych ani tłuszczów i nie zawierają glutenu ani laktozy. David Rio Chai wyróżnia się wyjątkową jakością, niepowtarzalnym aromatem i doskonałym designem. Popularne odmiany David Rio Chai zostały nazwane na cześć gatunków zagrożonych.
Przygotowanie mleka i wody do kubka Chailatte:
Daj około 28 g. (2 łyżki stołowe) proszku chailatte do kubka do herbaty. Teraz wlej około 100 ml gorącej wody na proszek i pozwól mu działać przez 1 min. Teraz wlej około 20 ml ciepłego pełnego mleka 3,5% (alternatywnie: soja, ryż lub mleko bez laktozy). Kolejność, najpierw woda, a następnie mleko, jest ważna, ponieważ tłuszcz mleka zapobiega powstawaniu aromatów. Możesz także przygotować Chai tylko z wodą, ale to kwestia gustu. Możesz także pozwolić Chai ostygnąć i cieszyć się zimnem z kostkami lodu.