David Rio - Elephant Vanilla Chai 1814g posiada koffeine
Pierwszy przepis Chai Davida Rio jest tak popularny jak zawsze - chai z wanilią i klasycznymi przyprawami chai imbir, kardamon, cynamon i goździki i goździków z przyjemną nutą wanilii.
David Rio Chai „Elephant Vanilla” jest bogato-kremowy, wyrafinowany lekkimi naturalnymi aromatami waniliowymi. „Król” Davida Rio Chai Latte. Pierwszy przepis Chai Davida Rio jest tak popularny jak zawsze - chai z wanilią i klasycznymi przyprawami chai imbir, kardamon, cynamon i goździki. David Rio Chai „Elephant Vanilla” jest bogato-kremowy, wyrafinowany lekkimi naturalnymi aromatami waniliowymi. „Król” Davida Rio Chai Latte.
Elefant Vanilla david rio zawiera:
Rohrzucker, Kokosnussöl, getrockneter Maissirup, Honiggranulat, Schwarzteepulver (4%), Vanille (2%), Milcheiweiß, Gewürzmischung, natürliche Aromen, gemahlener Zimt, Emulgator (Mono- und Diglyceride von Speisefettsäuren), Stabilisator (Dikaliumphosphat),
............................................................
Mocna indyjska mieszanka przypraw z czarnej herbaty, która zmienia śmietanę i miód bez mleka w kremowe doznania. Wszystkie David Rio Chai powinny być przechowywane w suchym i chłodnym miejscu wolnym od obcych zapachów. Temperatura przechowywania nie powinna przekraczać 25 ° Celsjusza.
David Rio Chai Latte z San Francisco:
Żadna kawiarnia, bar lub kawiarnia nie obejdzie się bez ekskluzywnego Davida Rio Chai Latte. Najsłynniejszy Chai z San Francisco otrzymał kilka nagród. Firma została założona w 1996 roku. Asortyment obejmuje 11 różnych rodzajów Chai o niepowtarzalnym smaku.
Wszyscy David Rio Chais mają certyfikat koszerności. Nie zawierają uwodornionych olejów roślinnych ani tłuszczów i nie zawierają glutenu ani laktozy. David Rio Chai wyróżnia się wyjątkową jakością, niepowtarzalnym aromatem i doskonałym designem. Popularne odmiany David Rio Chai zostały nazwane na cześć gatunków zagrożonych.
Przygotowanie mleka i wody do kubka Chailatte:
Daj około 28 g. (2 łyżki stołowe) proszku chailatte do kubka do herbaty. Teraz wlej około 100 ml gorącej wody na proszek i pozwól mu działać przez 1 min. Teraz wlej około 20 ml ciepłego pełnego mleka 3,5% (alternatywnie: soja, ryż lub mleko bez laktozy). Kolejność, najpierw woda, a następnie mleko, jest ważna, ponieważ tłuszcz mleka zapobiega powstawaniu aromatów. Możesz także przygotować Chai tylko z wodą, ale to kwestia gustu. Możesz także pozwolić Chai ostygnąć i cieszyć się zimnem z kostkami lodu.