David Rio Chai Latte Tee Tiger Decaf ~ 398g bez koffeiny
2 opakowania puszki
Giraffe Decaf nazywa się teraz Tiger Decaf i został przeprojektowany, ale zawartość i smak pozostały takie same. Bezkofeinowa czarna herbata z typowymi przyprawami chai, imbirem, cynamonem, kardamonem i goździkami. Dzięki bezkofeinowej żyrafie Decaf Chai Davida Rio nadal możesz cieszyć się chai wieczorami.
Ten klasyczny Chai odpowiada smakowi 1: 1 Tygrysiej przyprawy tylko, że nie zawiera kofeiny, a zatem przyjemność z chai wieczorem nic nie stoi na przeszkodzie lub nadaje się również dla dzieci. Tiger Decaf można przygotować z wodą lub mlekiem lub tylko z wodą i jest kremowy.
To chai jest bezkofeinowe, bez laktozy i bez glutenu.
Mieszanka przypraw z proszkiem czarnej herbaty i przyprawami:
Cukier trzcinowy, olej kokosowy, suszony syrop kukurydziany, granulki miodu, bezkofeinowa czarna herbata w proszku (4%), białko mleka, naturalne aromaty, mielony cynamon, mieszanka przypraw, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), stabilizator (fosforan dipotasowy), emulgator (lecytyna sojowa).
Mocna indyjska mieszanka przypraw z czarnej herbaty, która zmienia śmietanę i miód bez mleka w kremowe doznania. Wszystkie David Rio Chai powinny być przechowywane w suchym i chłodnym miejscu wolnym od obcych zapachów. Temperatura przechowywania nie powinna przekraczać 25 ° Celsjusza.
David Rio Chai Latte z San Francisco:
Żadna kawiarnia, bar lub kawiarnia nie obejdzie się bez ekskluzywnego Davida Rio Chai Latte. Najsłynniejszy Chai z San Francisco otrzymał kilka nagród. Firma została założona w 1996 roku. Asortyment obejmuje 11 różnych rodzajów Chai o niepowtarzalnym smaku.
Wszyscy David Rio Chais mają certyfikat koszerności. Nie zawierają uwodornionych olejów roślinnych ani tłuszczów i nie zawierają glutenu ani laktozy. David Rio Chai wyróżnia się wyjątkową jakością, niepowtarzalnym aromatem i doskonałym designem. Popularne odmiany David Rio Chai zostały nazwane na cześć gatunków zagrożonych.
Przygotowanie mleka i wody do kubka Chailatte:
Daj około 28 g. (2 łyżki stołowe) proszku chailatte do kubka do herbaty. Teraz wlej około 100 ml gorącej wody na proszek i pozwól mu działać przez 1 min. Teraz wlej około 20 ml ciepłego pełnego mleka 3,5% (alternatywnie: soja, ryż lub mleko bez laktozy). Kolejność, najpierw woda, a następnie mleko, jest ważna, ponieważ tłuszcz mleka zapobiega powstawaniu aromatów. Możesz także przygotować Chai tylko z wodą, ale to kwestia gustu. Możesz także pozwolić Chai ostygnąć i cieszyć się zimnem z kostkami lodu.