❤️ Dlaczego ten produkt to doskonały wybór? ❤️
✅ TOWAR NADAJEMY Z POLSKI W 24h
✅ STAWIAMY NA ORYGINALNE I NAJLEPSZE JAKOŚCIOWO PRODUKTY
✅ STARANNIE ZAPAKOWANA PRZESYŁKA
✅ POSIADAMY 30 LAT DOŚWIADCZENIA W BRANŻY TURYSTYCZNE
✅ WSZYSTKIE NASZE PRODUKTY SĄ FABRYCZNIE NOWE
✅ TOWAR CAŁKOWICIE BEZPIECZNY W UŻYTKOWANIU
✅ ATRAKCYJNE CENY!
DANIE MAKARON Z SEREM I SMAŻONĄ CEBULKĄ PS1000+
Danie (681) Makaron z serem i samo żoną cebulką PS1000+ to pełnowartościowy, pożywny posiłek, który łatwo można zabrać ze sobą do plecaka. Dzięki liofilizowanej postaci jest lekkie i pakowne, a proces jego przygotowania sprawia, że zachowuje swoje wartości odżywcze.
Makaron z serem i smażoną cebulką jest tradycyjnym daniem kuchni szwabskiej. Jest ono bardzo pożywne, a jednocześnie smaczne. Do jego przyrządzenia użyto dwóch rodzajów sera, Goudy i Edamu. Ser nadaje mu kremową konsystencję, zaś smażona cebulka podkręca smak. Całość idealnie sprawdzi się na regenerujący posiłek po wielogodzinnym marszu.
Danie ma postać liofilizatu i waży około 200 g. Zmieści się nawet w kieszeni plecaka. Po uwodnieniu 410 ml wody otrzymujemy z niego aż 620 g pysznego posiłku. Przygotowanie trwa około 15 min łącznie z zagotowaniem wody i nie potrzeba do niego nic więcej poza łyżką. Potrawę można przygotować bezpośrednio w nieprzemakalnej torebce. Jest gotowa po 10 min od zalania wodą. Dla większej wygody na opakowaniu umieszczono miarkę pozwalającą kontrolować ilość wlewanej wody.
Skład: makaron 50% (semolina, jajk sól), smażona cebula 16%, ser Gouda 6,5%, ser Edamski 6,5%. Sos serowy 6,5%, śmietana w proszku, modyfikowana skrobia ziemniaczana, mieszanka przypraw, pieprz, sól
Sposób przygotowania: zalać 410 ml wrzącej wody, do wysokości 10 cm na miarce, dokładnie wymieszać. Zamknąć torebkę i odczekać 10 min.
WŁAŚCIWOŚCI
- tradycyjne danie kuchni szwabskiej
- kremowa konsystencja
- bardzo pożywne i kaloryczne
- idealne na posiłek po dniu na szlaku
- niska waga i niewielka objętość przed uwodnieniem
- przygotowanie w mniej niż 15 min
- możliwość przygotowania w torebce
- łatwa w przygotowaniu za pomocą jedynie łyżki
- MIARKA NA OPAKOWANIU POZWALAJĄCA KONTROLOWAĆ ILOŚĆ WLEWANEJ WODY
TECHNOLOGIE
- Wartość energetyczna 419 kcal (na 100 g)
- Porcja pojedyncza
- Alergeny gluten, laktoza, jaja, seler
- Waga 210 g po dolaniu wody 620 g
- Ilość potrzebnej wody 410 ml
Składniki: makaron 50% (semolina z pszenicy durum, jajko, sól), cebula smażona 16% (zawiera gluten), Gouda 6,5% (zawiera mleko), Edam 6,5% (zawiera mleko), sos serowy 6,5% (zawiera mleko), śmietana w proszku, modyfikowana skrobia ziemniaczana, mieszanka przypraw (zawiera seler), pieprz, sól.
Przyrządzanie: Wlać wrzącą wodę do wysokości 10 cm na skali (410 ml) bezpośrednio do torebki i dobrze wymieszać. Zamknąć torebkę i odstawić na 10 min.
Alergeny: gluten, jajko, mleko, seler