DANIE (671) LEGUMINA RYŻOWA WANILIOWA
Ten liofilizowany posiłek Trek’N Eat to danie, które możesz potraktować jak sytą przekąskę lub jako słodki obiad. Legumina ryżowa-waniliowa nasyci każdy pusty brzuszek, ale przede wszystkim sprawi, że wrócą siły do dalszego działania. Danie liofilizowane jest odpowiednio zbilansowane, pozbawione sztucznych barwników, chemicznych ulepszaczy smaku i konserwantów. Ryżowo-waniliowy pudding Trek’N Eat jest wolny również od glutenu, więc mogą go w podróż wybrać osoby na diecie bezglutenowej. Szybki czas przyrządzania i opakowanie, które służy za naczynie do jedzenia to kolejne plusy tej liofilizowanej potrawy. Danie należy zalać 200 ml gotującej się wody. Wystarczy tylko 5 minut cierpliwości i gotowe!
WŁAŚCIWOŚCI
- liofilizowany pudding ryżowo-waniliowy
- odpowiedni jako syta przekąska i obiad na słodko
- praktyczne opakowanie do przyrządzania i jedzenia posiłku
- bez glutenu
- pozbawione sztucznych barwników, konserwantów i ulepszaczy smaku
- gotowe w 5 minut
TECHNOLOGIE
- Wartość energetyczna 1952 kJ/467 kcal
- Porcja pojedyncza
- Uczulenia bez glutenu, bez jajek, bez selera, bez orzechów, bez ryb, bez owoców morza, bez soi
- Alergeny laktoza
- Waga netto: 100 gpo uwodnieniu: 300 g
- Ilość potrzebnej wody 200 ml
Skład: 23% ryż, 17% mleko w proszku, cukier, skrobia modyfikowana, tłuszcz palmowy, skrobia, laktoza, białko mleka, sól spożywcza, barwiący koncentrat z krokosza, maltodekstryna, aromat, kwas cytrynowy