DANIE LIOFILIZOWANE CHILI CON CARNE 2OS
Trek'N Eat, jedna z topowych marek produkujących liofilizaty, proponuje Chilli con carne w swoim standardowym wydaniu - czerwona fasola, wysokiej jakości mięso wołowe, aromatyczna prażona cebula. Kiedy szukasz pikantnych smaków, wyprawowe warunki nie stanowią przeszkody. W ten sposób rozgrzejesz organizm po długim marszu, jednocześnie pozwalając sobie na nieco luksusu w realiach kuchni polowej - zasłużonego po ciężkim dniu. Sposób przygotowania jest dziecinnie prosty - wystarczy wlać do opakowania Chilli con carne gorącą wodę i odczekać, aż danie się rozpulchni. Potrzebujesz siły do dalszej drogi? Danie liofilizowane Trek'N Eat poleca się na wszelkie trekkingi i inne wypady w teren.
- świetne walory smakowe dzięki zaawansowanej liofilizacji
- wysokiej jakości składniki
- zbilansowane danie o dobrych wartościach odżywczych
- podwójna porcja
- proste przygotowanie
- długi termin przydatności do spożycia
Składniki: czerwona fasola (42%), wołowina (12%), prażona cebula (cebula, olej roślinny, mąka pszenna, sól), pomidory, maltodekstryna, soja, przyprawa, tłuszcz roślinny, papryka, skrobia, laktoza, ekstrakt drożdżowy, cukier, jodowana sól kuchenna, substancja przeciwzbrylająca dwutlenek krzemu, naturalne środki aromatyzujące. Zawiera gluten i laktozę. Mięso liofilizowane: 24 g (odpowiada ok. 86 g świeżego mięsa).
Sposób przygotowania: Otworzyć opakowanie, po czym zalać je ok. 500 ml wrzącej wody. Pozostawić na ok. 10 minut do napęcznienia.